Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Працівники міського центру соціальних служб на вебінарі "Роль психолога в процесі опитувань та у центрах Барнахус"

Дата: 26.12.2023 10:32
Кількість переглядів: 69

Фото без описуФахівці із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб взяли активну участь у вебінарі під назвою "Роль психолога під час опитувань, досудових та судових справ, а також у центрах Барнахус. Контакт з дитиною до, під час та після опитування/допиту чи інших процесуальних дій". Цей захід був організований та проведений у форматі онлайн МБФ "Українська фундація громадського здоров'я" та призначений для навчання керівників та спеціалістів барнахусів, служб у справах дітей і центрів соціальних служб в Україні.

Вебінар спрямовувався на вдосконалення навичок спеціалістів у важливому питанні — взаємодії з дітьми в процесі їхньої участі в різних юридичних процедурах. В основі заходу була тема контакту з дитиною до-, під час- та після- опитувань і допитів, а також інших процесуальних дій. Експерти з Української фундації громадського здоров'я ділилися найсучаснішими підходами та методиками, спрямованими на забезпечення максимального комфорту та захисту дитини у подібних ситуаціях.

Фото без описуУчасники вебінару мали змогу вивчити передові практики та інструменти, які допоможуть покращити якість психологічної підтримки для дітей, втягнутих у юридичні процеси та взаємодії з дітьми, які відчувають вплив воєнного конфлікту. Учасники вебінару активно обмінювалися досвідом захисту прав та добробуту дітей в сучасному суспільстві.

Працівники центру соціальних служб продовжують вдосконалювати свої знання та навички, щоб ефективно впливати на якість послуг, що надаються дітям у складних життєвих обставинах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень