Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Психологія стресу та способи боротьби з ним

Дата: 25.12.2023 16:45
Кількість переглядів: 109

Фото без описуФахівець із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Вікторія Гнатюк з метою вдосконалення своїх знань пройшла онлайн курс на тему «Психологія стресу та способи боротьби з ним».

Під час курсу фахівець із соціальної роботи вивчила такі теми, як: навики саморегуляції, як діяльність, спрямовану на підтримання здатності повноцінно функціонувати, розвиватись і взаємодіяти; стрес, як виклик зовнішнього середовища - механізми організації взаємодії середовища та людини, фактори, які визначають специфіку такої взаємодії; роль стресових ситуацій у становленні особистості; неподоланий стрес і його вплив на подальше життя людини; логіка відновлення гомеостазу як нормального стану функціонування людини.

Фото без описуПісля проходження курсу фахівець із соціальної роботи дізналась, як людині підтримувати життєву рівновагу, справлятись із викликами, організовувати власну стабільність на рівні думок та почуттів і поступальної активності. Діні знання будуть корисними в роботі із сім’ями, що опинились в складних життєвих обставинах та клієнтами МЦСС, які пережили стрес в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень