Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Продовжуємо пам’ятати та зберігати наші традиції

Дата: 25.12.2023 15:09
Кількість переглядів: 182

Фото без описуЦьогоріч різдвяні свята ми зустрічаємо в умовах війни. Україна бореться за свою незалежність з російськими окупантами. Однак, попри все ми продовжуємо пам’ятати та зберігати наші традиції.

Сьогодні у стінах Знам’янської міської ради звучали колядки у виконанні вихованців Центру дитячої та юнацької творчості драматичного гуртка (кер. Олександр Кожухарь), учасники гурту «Відділ кадрів» міського Палацу культури (кер. Віктор Карплюк), учасники Різдвяного Вертепу «Пресвяту родину хвалимо» парафії храму Успіння Пресвятої Богородиці Української Греко-Католицької Церкви (настоятель отець Іван Проць).

Дзвінкими голосами та рясно посіваючи на врожай в Новому році, співучі колядники створили дійсно святковий настрій, Фото без описупосівали та бажали щастя у новому 2024 році, і навіть символічно «водили козу».

Знам’янський міський голова Володимир Сокирко колядникам вручив солодкі подарунки, а також подякував за те, що вони таким чином зберігають зв'язок поколінь й генетичну пам'ять українського народу.

"Нехай це величне свято згуртує усіх нас: і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, і тих, хто боронить нашу землю від ворога. Нехай Різдво принесе всім нам найбажаніше нині – мир і перемогу України! Нехай в душах оселяться добро, світло Фото без описулюбові та сердечне тепло. Зичу міцного здоров'я, щастя, радості, достатку, добрих і вірних друзів на життєвій дорозі під мирним небом!", - зазначив очільник громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень