Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Продовжено роботу щодо розробки бренду Знам’янської міської територіальної громади

Дата: 25.12.2023 13:17
Кількість переглядів: 106

Фото без опису21 грудня 2023 року в Просторі спільної діяльності було продовжено роботу щодо розробки бренду Знам’янської міської територіальної громади.

Захід відбувся у розширеному форматі із залученими експертами Програми USAID DOBRE Володимиром Купрієм, Іриною Ткаченко, представниками громадських організацій громади, загальноосвітніх навчальних закладів громади, ініціативних груп, молодіжної ради.

Звертаючись до присутніх очільник громади відзначив важливість роботи у даному напрямку та підкреслив, що міська влада завжди відкрита до діалогу та обговорення кожної із пропозицій.

Ліана Пересадченко відмітила, що дуже приємно, що сьогодні до процесу долучилася і молодь, яка зацікавлена у тому, щоб разом творити сучасну історію нашої громади. Також це демонструє те, що створений бренд буде відображати Фото без описуавтентичність Знам’янської міської територіальної громади.

Під час заходу були презентовані ідеї зі створення Бренду Знам'янської громади у різних форматах – художній, творчий прототип, відео, презентація.

За результатами проведеного заходу було прийнято рішення – зібрані ідеї будуть оцифровані та представлені жителям громади для широкого обговорення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень