Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Об’єднані спільним прагненням до Перемоги

Дата: 22.12.2023 18:37
Кількість переглядів: 268

Фото без описуНезважаючи на щоденну роботу всіх жителів Знам’янщини над наданням допомоги та підтримки захисникам, в першу чергу нашим землякам, вся наша громада об’єдналася навколо ініціативи «Різдвяний караван тепла для захисника». До акції долучилися: заклади освіти і культури, медичні заклади, комунальники, виконавчий комітет, старостинські округи, профспілка залізничників, громадські організації - «Знам’янська міська організація ветеранів України», «Українське капеланство», «Спортивно-патріотична організація «Патріот», «Гурт ковалів», ФОП Юрій Гребенюк та ФОП Сергій Постика, релігійні громади Успіння Пресвятої Богородиці Української Греко-католицької церкви м. Знам’янка (о. Іван Проць) та Покрови Пресвятої Богородиці УПЦ с. Петрове (о. Віталій Обезюк), Цибулівський старостинських округ, мешканці Знам’янської громади.

Завдяки нашій спільній праці задля перемоги, об’єднавши наші місії, нам вдалося зібрати таку кількість допомоги, що було завантажено 7 мікроавтобусів. Всією громадою зібрали для захисників смаколики, теплі шкарпетки, грілки, розпалювачі, чай, каву, їжу швидкого приготування, домашні закрутки, ліки, засоби гігієни, маскувальні сітки, буржуйки, скоби та інші необхідні в фронтових умовах речі.

Окрім цього, були передані 2 FPV-дрона для 39 та 196 бригад, один з них придбаний громадською організацією WE WORLD за кошти, зібрані під час проведення ІІ  Знамянського напівмарафону «Залізний RUN», інший – за кошти керівництва виконавчого комітету та Знам’янської міської ради.

Велика вдячність всім, хто долучився до цієї ініціативи. Дякуємо за допомогу, небайдужість та добрі серця! І, звичайно ж, щира вдячність нашим дітям. Бо ще були листи, малюнки, обереги, виготовлені руками наших дітлахів і в які вкладені частинки їх тепла і любові. Кажуть, що вони мають найбільшу захисну силу для наших воїнів. Діти хочуть, щоб наші нескорені захисники відчули, як вони вірять у їхню силу та нашу Перемогу. 

Волонтери ГО «Українське капеланство», «Патріот», «Гурт ковалів», ФОП  Юрій Гребенюк доставили всі вантажі на передову, туди, де найбільше служить знам’янських хлопців та дівчат, а це 39, 56, 57, 79, 21, 59, 80, 81, 82, 41, 196 бригади та батальйони.  Перед виїздом отець Іван Проць та капелан Сергій Карлюга благословили караван тепла та разом із волонтерським вантажем передали молитву захисникам.

Щиро дякуємо за співпрацю! Разом – ми сила!

Разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень