Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Про участь у нетворкінгу «Статус дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів»

Дата: 22.12.2023 14:49
Кількість переглядів: 101

Фото без описуПрацівники Знам’янського міського центру соціальних служб активно приймали участь у заході, присвяченому темі "Статус дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів". Ця подія відбулась в онлайн-форматі та була організована Громадською Організацією "Десяте квітня" спільно з координатором Кропивницької приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини та фондом «Збережи світ».

На цьому нетворкінгу був проведений комплексний огляд загальної ситуації, що стосується дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів на території Кіровоградської області. Присутні ознайомилися із соціальним відеороликом під назвою "Захистимо дітей разом", який висвітлює проблеми та потреби цієї вразливої категорії населення.

Фото без описуОкремою складовою заходу було проведення онлайн-обговорення, в ході якого активно обговорювалися питання забезпечення прав та добробуту дітей, постраждалих від конфліктів. Учасники отримали можливість висловити свої погляди, а також взяти участь у зворотньому зв'язку з представництвом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Кіровоградській області.

Ця подія визначилася як важливий крок у напрямку покращення ситуації для дітей, що пережили воєнні дії. Знам’янський міський центр соціальних служб залишається відданим своїй місії забезпечення підтримки найбільш вразливих верств населення, які мають ризик  потрапляння в складні життєві обставини та активно співпрацює з іншими організаціями, спрямованими на розвиток соціальної політики в Україні в умовах військового стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень