Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання позачергової 54 сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 15.12.2023 15:47
Кількість переглядів: 98

Фото без опису13 грудня 2023 року, під головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, відбулося засідання позачергової 54 сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

До початку пленарного засідання, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва Нелі Данасієнко було проведено спільне засідання постійних комісій міської ради на якому депутати обговорили питання, що винесені на розгляд міської ради.

Заслухали начальника відділу економічного розвитку, підприємництва, промисловості та торгівлі Інну Кузіну, завідуючого сектором з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою управління МА та ЖКГ Сергія Балана, начальника відділу охорони здоров’я Тетяну Іваськів, начальника фінансового управління Олену Лепетко, які відповіли на запитання депутатів. За результатами розгляду питань було надано рекомендації щодо винесення питань на розгляд міської ради.

Фото без описуНа початку пленарного засідання позачергової 54 сесії Знам’янської міської ради депутати та присутні вшанували хвилиною мовчання героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

З нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні, який відзначили 07 грудня поточного року, Знам’янський міський голова вручив Грамоту Кіровоградської обласної військової адміністрації депутату Олегу Кузіну та Подяку Кропивницької районної військової адміністрації депутатці Тетяні Захарчук.

За результатами роботи, депутатами внесено доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Знам’янської міської територіальної громади на 2023 рік щодо можливості використання у 2024 році залишків коштів трансфертів, наданих з бюджету Знам’янської міської територіальної громади державному бюджету, які утворяться на кінець 2023 року на рахунках одержувачів такої субвенції, за цільовим призначенням відповідно до заходів програми.

З метою забезпечення заходів по утриманню в стані постійної готовності електросирен оповіщення населення та дотримання бюджетного законодавства при фінансуванні заходів Програми, можливості використання коштів бюджету громади, внесено зміни до Програми цивільного захисту Знам’янської міської територіальної громади на 2021 -2025 роки.

Фото без описуЗатверджено основні заходи щодо реалізації Галузевої програми розвитку «Охорони здоров’я» Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки в новій редакції, відповідно до яких, у тому числі, з метою стимулювання ефективності роботи, передбачено покращення матеріального забезпечення працівників охорони здоров’я (у т.ч. матеріальна допомога), а також, забезпечення осіб зі статусом ветеранів війни на безкоштовне щорічне медичне обстеження і диспансеризацію із залученням необхідних спеціалістів.

Зміни до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2023 рік затверджено з врахуванням подання головних розпорядників коштів бюджету, а також пропозицій депутатів, що підтримані рішенням спільного засідання постійних комісій міської ради, яке відбулося перед сесією.

Участь у роботі позачергової 54 сесії міської ради взяли 22 депутати міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, директор КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради Руслан Пушкаренко, в.о. директора КНП «ЗМЦПМСД» Микола Коноваленко, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень