Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В Знам’янській громаді пройшла акція «Напиши листа захиснику України»

Дата: 13.12.2023 15:05
Кількість переглядів: 113

Фото без описуУ цей складний для нашої країни час, тисячі чоловіків та жінок залишили свої сім’ї заради повернення миру і спокою в кожен дім, в кожну родину. Найменше, що ми можемо зробити для їхньої підтримки – це тепле та зворушливе слово.

В Знам’янській громаді пройшла акція «Напиши листа захиснику України», до якої долучилися всі бажаючі мешканці, серед яких більшість це - здобувачі освіти та дошкільнята. До поштової скриньки «Напиши листа захиснику України», надійшло 210 листів, сповнених переживаннями, любов’ю, вірою в ЗСУ та перемогу України.

«Відрадно, що нашу ідею підтримала така кількість маленьких знам’янчан. Ми обов’язково передамо всі ці листи на фронт разом із Караваном тепла і, сподіваюсь, вони стануть доброю моральною підтримкою для наших хлопців та дівчат», - зазначив міський голова Володимир Сокирко.

У своїх листах діти дякують нашим славним воїнам за захист, бажають скорішої перемоги та повернення додому живими і неушкодженими.

Фото без опису«Хтось написав пару рядків, але від кожного слова щемить у серці, хтось склав вірша, а хтось намалював малюнок. Та кожен лист важливий, адже такі послання, передусім, підтримують бойовий дух наших відважних захисників і захисниць», - розповідає керуючий справами Лілія Меренкова.

Зараз, за ініціативи міської влади, стартувала ще одна акція на підтримку Збройних Сил України «Коробка тепла для захисника», до якої може долучитися кожен. Це може бути родина або ж установа, підприємство чи організація. І саме з цими «теплими коробочками» відправляться дитячі побажання на передову.

Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень