Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося чергове засідання Молодіжної ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради

Дата: 12.12.2023 15:57
Кількість переглядів: 246

Фото без описуУ залі засідань міської ради, за участі керівництва міської ради, представників депутатського корпусу, працівників структурних підрозділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, відбулося чергове засідання Молодіжної ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.

До присутніх звернувся Знам’янський міський голова Володимир Сокирко.

Володимир Феліксович зазначив, що у нашій громаді виросло молоде покоління активних, небайдужих людей, які готові працювати на благо рідного міста, селища, села – покоління, яке мислить прагматично, неординарно, креативно і прагне Фото без описуреалізовувати свої знання на практиці. Також очільник громади висловив сподівання, що у молоді є чимало нових проектів та ідей, які реально втілити в життя за умов співпраці.

Голова Молодіжної ради Влада Курікова разом із заступником Ярославом Ткаченко презентували результати проведеного опитування щодо визначення потреб молоді Знам’янської міської територіальної громади, яке тривало з 27.11-8.12. 2023 року. Всього участь у ньому взяло 305 респондентів.

Фото без описуОпитування, охоплювало питання щодо рівня комунікації між молоддю, мешканцями громади, органами місцевої влади, наявності чи відсутності необхідної інфраструктури тощо.

Під час засідання секретар міської ради Вікторія Зеленська виступила з презентацією проєкту Статуту Знам’янської міської громади. Вікторія Володимирівна розповіла для чого потрібен Статут громади, познайомила з його основними розділами і наголосила на перевагах після його затвердження.

Фото без описуЗаступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко в свою чергу презентувала напрацювання щодо розробки стратегії розвитку Знам'янської міської територіальної громади на період 2024-2027 рр. Ліана Володимирівна відмітила важливість спільної роботи над цим документом і розповіла про можливості, що надає прийняття Стратегії для розвитку громади.

На завершення заступниця міського голови повідомила, що 21 грудня 2023 року о 14:00 год в «Просторі спільної діяльності», за адресою: вул. Михайла Грушевського, 17 відбудеться відкрите обговорення створення бренду нашої громади заплановано Фото без описупроведення відкритого обговорення у форматі «Бренд-кав’ярні».

На питаннях щодо використання інструментів електронної демократії зупинився головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Віталій Зайченко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень