Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янчани продовжують тримати волонтерський фронт

Дата: 12.12.2023 14:49
Кількість переглядів: 121

Фото без описуДопомагати військовим – це найменше, що ми можемо зробити для тих, хто бореться за наше майбутнє. Тому ми не зупиняємось та постійно збираємо кошти, використовуючи різні креативні рішення, щоб заохотити людей не забувати про війну та таку потрібну допомогу наших мужнім та відчайдушним військовим.

Так, з 25 жовтня по 03 грудня в нашій громаді проходила акція «Майстерня добра». До неї долучилися всі бажаючі, як маленькі мешканці нашої громади, так і дорослі, які виготовили іграшку – гнома, як символ добра та хранителя домашнього вогнища. Понад 200 різноманітних гномиків та домовиків зробили з любов’ю та відкритим серцем наші талановиті знам’янчани.

І вже цієї неділі, 03 грудня, у фойє міського Палацу культури пройшов благодійний ярмарок-продаж, де кожен бажаючий міг на свій смак підібрати для себе чарівного гномика-оберега.

Фото без опису«Нещодавно я побачила одного гнома в магазині, який був надзвичайно гарним, але ціна трохи кусалася. І я вирішила зробити його сама. Якщо я не можу щось купити, я спробую це зробити», - каже Наталя, одна з учасниць акції.

«Я побачила цього маленького гарненького гномика і зрозуміла – це те, що мені потрібно», - ділиться враженнями Дарина, яка прийшла на ярмарок.

«Моя онучка не могла визначитися, тому ми придбали аж три гноми, які будуть оберігати наш дім, а наш маленький внесок допоможе придбати те, що буде оберігати наших захисників», - із захопленням розповідає знам’янчанка Галина.

Всі виручені кошти ( 8200 грн) будуть направлені на допомогу воїнам Збройних Сил України. До міської влади постійно звертаються військові з різних бригад по всій Україні. І кожному ми намагаємося допомогти. Ось і зараз є замовлення від однієї з бригад на дрон з нічним баченням, на який ми вже розпочали збір. І навіть якщо допомога незначна, вона все одно важлива. Адже саме від маленьких вчинків залежить дуже багато.

Фото без описуКеруючий справами (секретар) виконавчого комітету Лілія Меренкова привітала дітей та дорослих з прийдешнім Днем святого Миколая. «Коли маленькі діти говорять: “Слава Україні”, коли діти пишуть “Повертайся живим”, “Ти мені потрібен” – це настільки бере за душу, це настільки важливо для того, щоб ми виростили нове покоління, покоління свідомих українців, які розуміють, що вже в маленькому віці він може робити щось своїми руками: маленький оберіг або гномика, і ці кошти підуть на підтримку нашого славетного війська ЗСУ, а отже – на нашу перемогу, – підкреслила Лілія Меренкова.

Не залишилися без уваги і, власне, наші народні умільці. Кожен учасник, який виготовив іграшку, отримав диплом та солодкий подарунок. Окремі слова подяки фермерському господарству «Микола» (Цимбал Тамара Степанівна та Сергій Борисович) за надані солодощі для наших дітлахів.

Разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень