Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

ХХ1Х міський Тиждень Дружби «Повір у себе»

Дата: 04.12.2023 08:23
Кількість переглядів: 80

Фото без описуОсь і добіг до кінці ХХ1Х міський Тиждень Дружби «Повір у себе», який традиційно проводиться центром соціальних служб ( дир. Наталія Шевченко) за сприяння адміністрації КЗ "Знам'янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради"(дир. Надія Заруцька) до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Протягом тижня діти мали змогу взяти участь у спортивних змаганнях, відвідати низку пізнавальних заходів, які для них підготували бібліотеки міста, побувати на концертних та ігрових програмах, які для них проводили центр дитячої та юнацької творчості та музична школа ім. М. Лисенка.

Підсумком Тижня Дружби став святковий концерт «Країна Добра та Дружби» . Незважаючи на реалії нинішнього часу ( протягом дня постійно звучали повітряні тривоги), дітей привітали керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія Меренкова та директор центру соціальних служб Наталія Шевченко.

Фото без описуЛілія Меренкова побажала дітям всіляких гараздів та наголосила, що Тиждень Дружби пройшов напередодні свята Миколая, а значить, святий принесе дітям здоров’я та жаданий мир нашій країні.

Гості поспілкувалися з дітками, оглянули виставку дитячих робіт та вручили подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень