Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбувся круглий стіл у рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства"

Дата: 29.11.2023 13:25
Кількість переглядів: 153

Фото без описуПід головуванням секретаря міської ради Вікторії Зеленської відбувся круглий стіл у рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства". На зустрічі були присутні представники виконавчого комітету міської ради, служби у справах дітей, ЦСССДМ, відділу освіти, молоді та спорту, ювенальної превенції, відділу поліції №1 (м.Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції ГУ Національної поліції в Кіровоградській області, (практичні психологи дошкільних закладів та шкіл.

Головним завданням на зустрічі стало обговорення важливих питань профілактики насильства в нашій громаді.

Звертаючись до присутніх Вікторія Володимирівна відмітила, що статистика переконлива- кількість звернень до правоохоронних органів зростає. Це говорить про те, що люди знають свої права і не бояться звертатися за допомогою, а громада обʼєдналася в боротьбі з цим явищем.

Фото без опису"Щоб виховувати в поколіннях повагу і нетерпимість до проявів насильства, важливо проводити навчання з ранніх років. Школи та установи освіти включають у навчальну програму уроки про різноманітні форми насильства, методи протидії та підтримки потенційних жертв. Саме тому і організовуємо молодіжні та громадські заходи, що висвітлюють проблематику насильства та спонукають до активної участі в боротьбі з нею", - зазначила секретар міської ради

Начальник сектору молоді і спорту, відділу освіти, молоді та спорту Руслана Ладожинська відмітила, що робота у вищезазначеному напрямку проводиться постійно і знаходиться на контролі сектору.

Також під час зустрічі ознайомилися з новітніми підходами роботи психологів у спілкуванні з підростаючим поколінням, яка сприяє формуванню здорових стосунків та взаєморозуміння у дітей та молоді, навчає їх конструктивним способам вирішення конфліктів та підтримці один одного.

Традиційно повʼязали помаранчеві стрічки, як символ підтримки жертв насильства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень