Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Благодійний проєкт «Барви Перемоги» представили в Кропивницькому

Дата: 24.11.2023 15:50
Кількість переглядів: 151

Фото без описуПоказ авторських проєктів одягу, створених молоддю Знам’янської міської територіальної громади в межах благодійного проєкту «Барви Перемоги», відбувся в Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості (Молодіжний центр "КОМА").

На заході були присутні: керівництво Кіровоградської обласної військової адміністрації, Кіровоградської обласної ради, Кропивницької районної військової адміністрації, депутати Кропивницької міської ради, громадськість, молодь.

До показу також долучились вихованці обласного ЦДЮТ та школи моделей та естетичного виховання "Mix Models"

Конкурс творчих дизайн-проєктів «Барви Перемоги» започаткували в середині березня 2023 року в Знам’янці. Під час презентації проєкту на День захисників та захисниць України знам’янчани зібрали кошти на автомобіль для одного з підрозділів 65-ої окремої механізованої бригади ЗСУ. Наступна мета – купити тепловізор для військовослужбовців із 82-ої Фото без описуокремої десантно-штурмової бригади.

Як повідомила керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія Меренкова, раніше на розгляд журі було представлено понад 30 робіт.З них обрали сім найкращих проєктів: шість призерів у номінаціях «Чоловічий образ», «Жіночий образ», та одну переможницю в номінації «Образ Перемоги», які й були представлені в обласному ЦЮДТ.

В свою чергу секретар міської ради Вікторія Зеленська наголосила, що міська влада і надалі буде підтримувати креативні ініціативи молоді.

Комплекти одягу за ескізами переможців за власні кошти виготовив Центр рукоділля «Модистка» (керівник Наталія Леонова). За словами Наталії Леонової, в планах команди – розширити перелік моделей одягу та представляти колекцію «Барви Перемоги» в різних куточках України та госпіталях, де Фото без описупроходять лікування наші захисники.

Захопливі погляди глядачів від виступів хореографічної групи народного аматорського ансамблю української пісні і танцю «Барвінок» (керівник Тетяна Часник), враження та емоції дітей, енергетика щастя – ще раз довели, що наша країна єдина, згуртована та впевнено крокує до ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень