Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Профорієнтаційна зустріч з фахівцями Донецького державного університету внутрішніх справ

Дата: 23.11.2023 13:58
Кількість переглядів: 102

Фото без опису22 листопада 2023 року в Знам'янській міській територіальній громаді фахівцями Донецького державного університету внутрішніх справ (далі - ДонДУВС) проведено профорієнтаційну зустріч, на яку завітали здобувачів освіти старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів ТГ.

Захід відбувся за участі голови Кропивницької районної військової адміністрації Віталія ПАСТУШЕНКА, посадових осіб Департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації та делегатів науково-педагогічної спільноти закладу вищої освіти.

ДонДУВС з наданням інформаційної довідки щодо можливостей вступу представляла доцентка кафедри державно-правових дисциплін та публічного управління у Донецький державний університет внутрішніх справ (ДонДУВС) Ірина ОЗЕРНА.

Здобувачі освіти в ході вільного діалогу отримали експрес-консультації з актуальних питань, пройшли анкетування та мали можливість наживо поспілкуватися з представниками вищого навчального закладу щодо вступу та спектру надаваних послуг.

Дякуємо керівникам та педагогам закладів загальної середньої освіти - за сприяння участі учнівської молоді в заході; центру дитячої та юнацької творчості - за розміщення делегацій; представникам ДонДУВС - за відкриття можливостей регіону для вступника та усім причетним до організації та проведення Заходу.

Слава Україні 🇺🇦!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень