Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулися засідання постійних комісій міської ради

Дата: 23.11.2023 12:59
Кількість переглядів: 201

Фото без опису20-21 листопада 2023 року, під головуванням голів постійних комісій міської ради Нелі Данасієнко, Оксани Перемот, Романа Кондратьєва та Володимира Джулая, відбулися засідання постійних комісій міської ради під час яких були розглянуті питання, що запропоновані  на розгляд чергової 53 сесії міської ради.

Розглянуто пропозиції щодо внесення змін до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2023 рік. Обговорено запропоновані зміни до дохідної та видаткової частини.

До порядку денного сесії пропонується також включити питання щодо продовження терміну дії Програми заходів національного спротиву Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік на період до 2025 року та затвердження заходів з її реалізації у новій редакції.

Рекомендовано винести на розгляд міської ради питання затвердження у новій редакції фінансового плану на 2023 рік КНП «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради та затвердження звіту про виконання фінансового плану підприємства за 9 місяців 2023 року.

Фото без описуВраховуючи необхідність повернення нерухомого майна з оперативного управління комунального некомерційного підприємства "Знам'янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Знам'янської міської ради на баланс Пантаївської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області та виведення зі структури комунального некомерційного підприємства "Знам'янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Знам'янської міської ради Диківської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, депутатам пропонується на черговій сесії затвердити відповідні рішення.

Крім того, запропоновано затвердити звіт про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства "Знам'янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Знам'янської міської ради за ІІІ квартал 2023 року.

Депутатам було представлено проєкт Програми економічного і соціального розвитку Знам’янської міської територіальної громади на 2024 рік.

Фото без описуПогоджено внесення змін до Положення про загальні збори громадян за місцем  проживання, затвердженого рішенням міської ради від 27 січня 2023 року №1152, якими врегульовується питання дотримання права внутрішньо переміщених осіб на участь у вирішенні питань місцевого значення під час проведення загальних зборів громадян за місцем проживання.

Проект Положення про консультації з громадськістю в Знам’янській міській територіальній громаді депутатами рекомендовано винести на розгляд сесії.

Враховуючи потребу забезпечення доступу громадян до надання адміністративних послуг з реєстрації транспортних засобів та видачі національних посвідчень водія Центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради «Центр - Дії», депутати погодилися з необхідністю внесення змін до рішення  Знам’янської міської ради від 21.12.2022 року №1121 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради в новій редакції» в частині збільшення з  01 січня 2024 року, штатної чисельності ЦНАП виконавчого комітету Знам’янської міської ради на 1 штатну одиницю, а саме: головного спеціаліста-адміністратора Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Фото без описуЗапропоновано сесії міської ради взяти до відома хід виконання Міської програми оздоровлення і відпочинку дітей Знам’янської міської територіальної громади  на 2022-2025 роки за 2023 рік.

Розглянуто проекти рішень, що стосуються регулювання земельних відносин на території громади, у тому числі про затвердження технічних документацій щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність; затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду; затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду; внесення змін до договору оренди землі та надання в оренду земельної ділянки; уточнення площі та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку.

На черговій сесії міської ради пропонується вирішити ряд інших питань, зокрема щодо  встановлення на території Знам’янської міської територіальної громади мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на 2024 рік та затвердження плану діяльності Знам’янської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік.

За результатами розгляду питань порядку денного, комісіями було надано висновки та рекомендації.

Участь у роботі комісій взяли депутати міської ради, секретар міської ради Вікторія Зеленська, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської  міської  ради Лілія Меренкова, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Гребенюк та Ліана Пересадченко,  начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.       

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень