Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради

Дата: 22.11.2023 13:19
Кількість переглядів: 116

Фото без описуПід головуванням міського голови СОКИРКА Володимира Феліксовича 16 листопада поточного року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 32 рішення.

Рішенням виконавчого комітету влаштовано в сім’ю патронатного вихователя неповнолітню дитину терміном на 3 місяці з можливістю продовження терміну перебування дитини в сім'ї патронатного вихователя до 6 місяців, у разі прийняття відповідного рішення.

Продовжено термін перебування неповнолітнього в сім’ї патронатного вихователя терміном на 3 місяці.

Двом неповнолітнім та п’ятьом малолітнім дітям, які приїхали з м. Миколаїва, селища Мирне Донецької області, м.Берислава Бериславський р-н Херсонської області, м.Мирнограда Донецької області - надано статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, а саме - зазнали психологічного насильства.

Враховуючи інтереси дітей та рекомендації комісії з питань захисту прав дитини звільнено від виконання обов’язків прийомного батька малолітніх дітей, у зв’язку із зміною сімейного стану (розлученням подружжя).

Мати дитини призначено опікуном над майном неповнолітнього, яке складається з 1/6 частки житлового будинку. Зобов’язано опікуна здійснювати нагляд за майном дитини та надавати до служби у справах дітей звіт про стан утримання майна до повноліття дитини.

Надано дозвіл матері, яка є законним представником малолітньої дитини, на продаж ½ частки автомобіля та отримані кошти перерахувати на поточний рахунок на ім’я малолітнього, який буде відкрито у відділені АТ КТ «ПриватБанк».

Фото без описуВлаштовано до дитячого будинку сімейного типу малолітнього, призначено батьків–вихователів.

Відраховано із сім’ї патронатного вихователя малолітнього, у зв’язку з влаштуванням його до сімейних форм виховання.

Затверджено списки квартирного обліку: працівників структурного підрозділу «Знам’янська колійна машинна станція» філії «Центр з будівництва та ремонту колії», працівників «Експлуатаційного вагонного депо Знам’янка», працівників виробничого підрозділу «Знам’янської дирекції залізничних перевезень», працівників виробничого підрозділу «Локомотивне депо Знам’янка», працівників виробничого підрозділу служби колії «Знам’янська дистанція колії» регіональної філії «Одеська залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця».

З метою забезпечення індивідуалізації та ефективності освітнього процесу для дитини з особливими освітніми потребами з 01 грудня 2023 року у закладі дошкільної освіти №6 «Сонечко» створено інклюзивну групу для дітей дошкільного віку. Інклюзивна група створюється на період перебування на обліку в даному закладі дитини.

З метою соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб внесено зміни до ПЕРЕЛІКУ закладів освіти Знам’янської міської територіальної громади, які тимчасово визначені місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб, в даному переліку залишилось два заклади освіти.

Розглянуто заяву директора ТОВ «Проконцерт» Н.В.Руденко та погоджено проведення патріотичного концерту гурту «Лісапетний батальйон» з програмою «Баби рулять» 28 листопада 2023 року о 18.00 год. в міському Палаці культури.

Заслухано та обговорено інформацію керівника Знам'янського міжміського комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації» за 9 місяців 2023 року. За результатами фінансово-господарської діяльності за 9 місяців 2023 року роботу КП визнано задовільною.

Основним економічним показником підприємства являється його прибутковість. На кінець звітного періоду комунальне підприємство прибуткове. Чистий прибуток склав 5,5 тис. грн.

Станом на 01.10.2023 р. комунальне підприємство отримало дохід від надання послуг в сумі 1341,4 тис.грн., що на 39% більше ніж за відповідний період 2022 року (964,6 тис. грн.).

Підприємство станом на 01.10.2023р. має дебіторську заборгованість у розмірі 9,8 тис.грн. (податок на прибуток – 1,3 тис.грн., ПДВ – 6,2 тис.грн., ПДФО – 1,0 тис.грн., ЄСВ – 1,2 тис.грн, військовий збір – 0,1 тис.грн.).

Кредиторська заборгованість на кінець звітного періоду склала 118,2 тис. грн. (послуги).

З метою створення сприятливих умов для ефективного розвитку малого бізнесу та недопущення звуження змісту та обсягу права громадян на підприємницьку діяльність, запровадження ефективного державного регулювання у сфері підприємництва затверджено план підготовки регуляторних актів на 2024 рік.

З метою оцінки результатів реалізації регуляторних актів та ступеня досягнення визначених цілей, задекларованих при їх прийнятті затверджено план-графік відстеження результативності дії діючих регуляторних актів – рішень виконавчого комітету та Знам’янської міської ради на 2024 рік.

Враховуючи заяву приватного підприємства "Орбіта" припинено за взаємною згодою дію договору на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування Знам'янської міської територіальної громади.

На підставі рішення конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування Знам'янської міської територіальної громади визначено фізичну особу-підприємця Постику Володимира Миколайовича переможцем конкурсу з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування Знам'янської міської територіальної громади, по об’єкту конкурсу №1, автобусні маршрути № 6-А "Залізничний вокзал – смт Знам'янка Друга
(вул. Калинова)", № 6-Б "Залізничний вокзал – смт Знам'янка Друга (вул. Польова)",
№ 6-В "Залізничний вокзал – смт Знам'янка Друга (гімназія "Семицвіт")".

Розглянуто заяву начальника 1 державного пожежно-рятувального загону головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій та надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами у вигляді рекламної конструкції сітілайт на газонній частині вулиці Віктора Голого біля території 18 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій по вул. Віктора Голого, 73 у м.Знам'янка. Визначено вказану рекламну конструкцію, як конструкцію для розміщення соціальної реклами.

Розглянуто заяву фізичної особи-підприємця та надано дозвіл на розміщення зовнішньої рекламної конструкції типу штендер, на газонній частині вул. Михайла Грушевського біля магазину «Золотий вік» по вул. Кобзарева,
45-В у м.Знам'янка. Встановлено термін дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами п’ять років. Зобов’язано ФОП заключити договір з виконавчим комітетом Знам’янської міської ради про надання права тимчасового користування місцем на розміщення зовнішньої рекламної конструкції типу штендер.

Затверджено штатний розпис КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» з 01 січня 2024 року. Перегляд штатного розпису зумовлений збільшенням з 01 січня 2024 року розміру мінімальної заробітної плати з 6700,00 грн. до 7100,00 грн. відповідно до проєкту Закону України «Про Державний бюджет України на 2024 рік».

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень