Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

ПРОВЕДЕНО НАРАДУ З ПИТАНЬ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОГО ПРОЄКТУ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ШКОЛЯРІВ "ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ЗІ СПОРТОМ" - ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ ШКІЛЬНИХ СПОРТИВНИХ ЛІГ В ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ЗНАМ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 17.11.2023 19:42
Кількість переглядів: 315

Фото без описуВідділом освіти молоді та спорту виконавчого комітету Знам'янської ради спільно з КУ «Міський центр професійного розвитку педаогічних працівників» проведено нараду з вчителями фізичної культури та іншими педагогічними працівниками, відповідальними за даний напрямок роботи в закладах загальної середньої освіти Знам’янської громади щодо організаційних питань проведення Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць «Шкільні ігри», які наразі активно впроваджуються.

Впровадження таких програм є запорукою виконання умов національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» та програми «Пліч-о-пліч», які ініціює президент України.

Метою даного заходу є мотивація учнівської молоді до здорового та активного способу життя, створення шкільних ліг з видів спорту, популяризація та розвиток офіційно визнаних в Україні видів спорту, використання інноваційних підходів до залучення учнів та учениць до рухової активності та спорту, розвиток масового спорту та патріотичне виховання молоді України, формування у них лідерських якостей через спорт, психоемоційної підтримки та налагодження соціальних контактів.

На нараді були обговорені питання щодо проведення кожного з етапів ігор – від шкільних до всеукраїнського етапу, орієнтовні строки, умови визначення першості, нагородження переможців і призерів; порядок подання заявок на всіх етапах проведення ігор та подання звітності про проведення заходів через гугл-форму та важливість висвітлення заходів на інтернет ресурсах. Також була приділена увага платформі «Активна молодь».

Відтак, висловлюємо вдячність освітянам громади за активність та плідну співпрацю, учасникам наради – за увагу, підтримку, розуміння та участь. Плекаємо стійкість!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень