Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Завершено ІІ етап Шкільних ігор (Баскетбол 5х5 серед юнаків) в рамках реалізації загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч зі спортом»

Дата: 16.11.2023 19:34
Кількість переглядів: 115

Фото без описуВ Знам’янській міській територіальній громаді завершено проведення змагань з баскетболу 5х5 серед юнаків закладів загальної середньої освіти.

ІІ етап Шкільних ігор в рамках реалізації загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пляч зі спортом» проведено на базі Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи в період з 13 по 15 листопада включно.

До участі в змаганнях долучилися команди семи закладів.

За результатами проведення стикових ігор визначилися претенденти на участь у фіналі. У підсумку фінальних ігор, відповідно до кількості набраних очок, занесених до турнірної таблиці змагань, переможцями та призерами змагань з баскетболу 5х5 серед юнаків стала команда ліцею «Дивосвіт» Знам’янської міської ради, залишивши на ІІ місці команду-суперницю – ліцей «Крила України» Знам’янської міської ради з рахунком 23:35. Почесне ІІІ місце здобула команда ліцею «Інтелект» Знам’янської міської ради. ІV місце посіла команда ліцею «Гармонія» Знам’янської міської ради. Рахунок команд у боротьбі за ІІІ місце становить – 24:15.

Команду-призерку змагань, за підсумками фінальної гри, нагороджено перехідним Кубком. Усіх учасників команд І-ІІІ місць відзначено медалями та особистими грамотами. Кращих гравців команд-призерів нагороджено.

Місця 4-7 розподілили між собою команди ліцеїв імені Тараса Шевченка, «Свобода» та гімназія «Семицвіт» Знам’янської міської ради.

Злагодженість в організації та проведенні змагань забезпечували вчителі фізичної культури закладів загальної середньої освіти громади та тренери-викладачі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відділення «Баскетбол» Олег СТЕПАНЕНКО (головний суддя змагань) та Світлана БРИЖИЦЬКА (секретар змагань).

Вітаємо переможців та учасників!

Дякуємо Збройним Силам України за можливість організовувати та проводити змагання!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень