Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Фізкультурно-оздоровчий захід "Не лінуйся! Рухайся!"

Дата: 15.11.2023 16:29
Кількість переглядів: 144

Фото без опису14 листопада 2023 року Кіровоградський обласний центр "Спорт для всіх" за підтримки відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам'янської міської ради провів фізкультурно-оздоровчий захід з вихованцями Комунального закладу "Знам'янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради".

Захід відбувся в рамках соціальної кампанії “Не лінуйся! Рухайся!”, яка має на меті популяризацію рухової активності, піднесення рівня і престижу занять фізичною культурою та масовим спортом, залучення дітей, підлітків, в тому числі внутрішньо переміщених осіб до здорового способу життя.

Учасників змагань привітали директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Дмитро ЯНЧУК та завідуюча сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам’янської Фото без описуміської ради Руслана ЛАДОЖИНСЬКА та побажали дітям успіхів та наснаги в навчанні і спорті.

Спортивна програма складалася з 8-ми естафет в яких брали участь дві команди. За підсумком проведених змагань команди отримали рівну кількість балів, тож перемогла «дружба». Під час змагань діти з особливими потребами показали фізичні уміння та навички. Організатори та гості заходу переконалися в тому, що такі фізкультурно-оздоровчі заходи виховують почуття Фото без описудружби, колективізму, взаємовиручки та прищеплюють прагнення до занять фізкультурою.

Вихованців закладу захопили учасники спортивного клубу «ТІТАН» (кер.Дмитрій ТІТОВ), які продемонстрували свої здібності з мистецтва Таекван-До в показовому виступі. До проведення заходу долучився координатор соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» Олександру БУЛАХ.

На високому професійному рівні, з урахуванням особливостей дітей, підготували і провели захід: педагог-організатор Ірина КУМБЕР та вчителі фізичної культури Вікторія ГЕРАСИМЧУК, Олександр КРИШНІЙ, Євгеній БАШНЯК.

Фото без описуУсіх учасників заходу було нагороджено дипломами та заохочувальними призами Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень