Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шістдесят восьма сесія Знам'янської міської ради сьомого скликання

Дата: 14.01.2019 17:41
Кількість переглядів: 452

Фото без опису

30 січня 2019 року о 09.00 год. у сесійній залі міської ради, відповідно до розпорядження міського голови від 14 січня 2019 року № 2 "Про скликання шістдесят восьмої cесії Знам’янської міської ради сьомого скликання" відбудеться чергова шістдесят восьма cесія Знам’янської міської ради сьомого скликання.

На розгляд сесії виносяться такі питання:

Про депутатські запити.
Про затвердження Міської Програми Громадського бюджету в місті Знам’янка на 2019 рік.
 Про внесення доповнення до Програми розвитку місцевого самоврядування  м. Знам’янка на 2017-2021 роки.
 Про  надання  дозволу  комунальному  закладу «Знам’янська  міська  лікарня  імені А.В. Лисенка» на списання будівлі складу по вул. Павлова, 6.
 Про  надання  згоди  комунальному  закладу «Знам’янська  міська  лікарня  імені А.В. Лисенка» на переукладання  договору  оренди  частини  приміщення по вул. Гагаріна, 27-Т для реалізації  рентгенівської  плівки. 
 Про надання згоди комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В. Лисенка" на здачу в оренду частини приміщення ізолятора по вул. Михайла Грушевського, 15.
Про надання згоди комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В. Лисенка» на укладання договору оренди  частини  приміщення по вул. Гагаріна, 27-Т для надання медичних послуг.
Про надання згоди комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» на надання в оренду додаткових нежитлових приміщень комунальному некомерційному підприємству «Знам’янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги.
Про надання згоди комунальному закладу "Знам’янська міська лікарня імені А.В. Лисенка" на здачу в оренду частини приміщення Знам’янській районній лікарняній касі.
Про надання згоди комунальному закладу "Знам’янська міська лікарня імені А.В. Лисенка" на передачу в оренду частини гаражного приміщення по вул. Павлова, 6.
Про   хід  виконання Міської  цільової програми  протидії поширенню наркоманії і злочинності,  пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів  на  2016-2018 роки за 2018 рік.
Про хід виконання Міської програми по оздоровленню і відпочинку дітей на 2018–2021 роки за 2018 рік.
Про хід виконання в 2018 році Програми цивільного захисту населення міста Знам’янки на 2016-2020 роки.
Про внесення змін до п. 1 рішення міської ради № 175 від  22 квітня 2016року  «Про  припинення комунальних підприємств «Ринокторгсервіс»,«Знам’янська міська друкарня», Знам’янське спеціалізоване міське комунальне підприємство «Ритуал», «Знам’янська житлово – експлуатаційна контора №1» шляхом приєднання  до комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг».
Про затвердження Програми запровадження в м.Знам’янка роздільного збирання твердих побутових відходів на 2018-2020 роки.
Про хід виконання Програми охорони навколишнього природного середовища в м. Знам’янка на 2014-2015 роки та на період до 2019 року.
Про хід виконання міської Програми розвитку культури на 2016-2020 роки у 2018 році.
Про внесення змін до рішення Знам’янської міської ради від 22.04.2016р. №194.
Про роботу виконавчого комітету  та виконавчих органів Знам’янської міської ради за ІІІ  квартал 2018 року.
Про звернення депутатів Знам’янської  міської ради до Президента України щодо негайного скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення.
Про звіт тимчасової контрольної комісії Знам'янської міської ради з питань вивчення господарської діяльності Знам’янської КДЮСШ.
Про хід виконання Міської програми «Територіальна оборона» за 2018 рік.
Про затвердження Програми розвитку малого та середнього підприємництва у м. Знам'янка на 2019-2020 роки.
Про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств міста за  9 місяців 2018 року.
Про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та пива (крім безалкогольного) на території міста Знам’янка у нічний час.
Про встановлення інформаційних дошок.
Про затвердження Положення щодо порядку надання значної матеріальної допомоги громадянам на лікування.
Про затвердження Міської програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2019- 2021 роки.
Про внесення змін до Галузевої програми  розвитку «Охорона здоров’я» м. Знам’янка на 2015 - 2020 роки.
Про затвердження переліку гуртожитків державної форми власності.
Про надання дозволу на безоплатну передачу обладнання дитячих ігрових майданчиків з балансу управління містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства Знам’янської міської ради на баланс КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг».
Про внесення змін до схеми дислокації дорожніх знаків по місту Знам’янка, затвердженої рішенням міської ради від 31 березня 2009 року № 924 «Про організацію дорожнього руху по м. Знам’янка».
Про внесення змін до рішення міської ради від 22 вересня 2017 року №1068.
Звіт постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності за січень-жовтень 2018 року.
Про строки проведення звітів депутатських комісій міської ради та депутатів Знам’янської міської ради у 2019 році.
Про затвердження плану роботи Знам’янської міської ради сьомого скликання на 2019 рік.
Про умови оплати праці міського голови на 2019 рік.
Про встановлення розміру щомісячного преміювання міському голові на І квартал 2019 року.
Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Генкуленку О.Ю.
Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Конепуд А.І.
Про надання згоди на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мазуренку В.І.
Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ямпольському Д.Ф.
Про вилучення земельної ділянки у гр. Лимаренко В.І.
Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Зайцю П.С.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Богомільчук Л.Л. та гр. Людвінському В.М.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Дяченку Р.О.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Конепуд А.І.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Кудлаю Р.В.
Про припинення дії договору оренди землі гр. Могильній Н.І.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (для подальшого заключення договору оренди землі) гр. Іванову А.Ю.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (для подальшого заключення договору оренди земельної ділянки) гр. Талалаєву Є.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (для подальшого заключення договору оренди земельної ділянки) ТОВ «Знам'янський торгівельний комплекс «Відродження».
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антонюку І.С.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Савельєвій Л.Д.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Михайловському Г.М.
Про уточнення площі та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку гр. Мілюкову А.В.
Про уточнення площі, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Бакаловій В.І.
Про уточнення площі, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Ладигіній Т.Т. та гр.    Ільченко І.А.
Про уточнення площі, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Токару О.В.
Про уточнення площі, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Чайці Є.А.
Про вилучення земельної ділянки у ПАТ «Концерн Галнафтогаз».
Про припинення дії договору оренди землі гр. Кравцову В.В.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Андросову А.В.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рябовій К.О.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Плахотнюк І.О.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Білокамінській Т.І.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Мельніченко І.О.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Тюрікову Ю.О.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Хащівському В.Б. та гр. Гусяк О.В.
Про уточнення площі і затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Лісяному В.В.
Про уточнення площі і затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Артем’євій О.Ю. та гр. Ковальчук Л.В.
Про припинення дії договору оренди землі гр. Савчук В.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (для подальшого заключення договору оренди землі) гр. Макашеву В.О. та гр. Сопрончуку Д.С.
Про хід виконання Програми забезпечення проведення аукціонів з набуття права оренди та продажу земельних ділянок на території м. Знам’янка на 2013-2020 роки.
Про хід виконання Програми розвитку земельних відносин в м. Знам’янка на 2016-2020 роки за 2018 рік.
Різне.

Спільне засідання постійних комісій міської ради щодо обговорення проектів, що виносяться на розгляд шістдесят восьмої сесії міської ради провести 25 січня 2019 року о 09.00  год. в залі засідань міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень