Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 09.11.2018 17:39
Кількість переглядів: 919

Фото без описуПід головуванням міського голови Філіпенко Сергія Івановича   08 листопада пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 27  проектів  рішень,  затверджено 27.

Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей, їх житлових та майнових прав, надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та влаштування до прийомної сім’ї малолітньої дитини.

Рішенням виконавчого комітету поставлено в позачергову чергу квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради військовослужбовця та дві дитини,  що позбавлені батьківського піклування. Відмовлено Знам’янському міськрайонному відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області  у наданні згоди на реалізацію квартири,  право користування якою має неповнолітня дитина. 

Надано двокімнатну житлову квартиру у м. Знам’янка, яка перебуває у комунальній власності міста, учаснику бойових дій в Афганістані,  інваліду війни, із зняттям його  з квартирного обліку.

З метою впорядкування та покращення благоустрою міста, запобігання вчиненню та припинення правопорушень у сфері благоустрою міста рішенням виконавчого комітету  уповноважено посадових осіб комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» складати протоколи про адміністративні правопорушення за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів, відповідальність за які передбачена ст..ст.152, 159, 160  Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

У  зв’язку із виробничою необхідністю та у зв’язку із внесенням змін до законодавства України, яке регламентує роботу міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  внесено зміни до складу комісії з питань захисту прав дитини  та затверджено Положення про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій   в новій редакції.

Заслухано інформацію «Про стан виконання Міської програми по оздоровленню і відпочинку дітей на 2018–2021 роки у 2018 році». В поточному році з міського бюджету було виділено 180 тис. грн. для придбання путівок у стаціонарні оздоровчі заклади. В таборах області та за її межами за рахунок путівок, що надавалися  Департаментом соціального захисту населення  Кіровоградської ОДА протягом звітного періоду оздоровлено  20 осіб.

Відділом  молоді, спорту та охорони здоров’я  протягом 2018 року вирішені організаційні питання по підготовці документів  для відправлення категорійних дітей на оздоровлення до:
·    МДЦ «Артек»:
a    діти-сироти та позбавлені батьківського піклування -  5осіб;
a    діти учасників АТО – 1 особа;
a    діти з багатодітних сімей -2 особи;
·    ДП УДЦ «Молода гвардія»:
a    діти-сироти та позбавлені батьківського піклування -  3 особи;
a    діти з багатодітних сімей  – 1 особа.
Відділом освіти забезпечено роботу пришкільних майданчиків з денним перебуванням дітей на базі БДЮТД «Фестивальний», ЗШ №1 - «Сонечко», НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія» - «Перлинка», ЗШ №4-«Веселка»,  ЗШ №6 - «Веселка 2» та НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» -«Лісова пісня». На їх роботу з міського бюджету виділено кошти в сумі 189,8 тис. грн. (відпочинком було охоплено 570 категорійних дітей).

Заслухано інформації «Про хід виконання Програми охорони навколишнього природного середовища в м. Знам’янка на 2014-2015 роки на період до 2019 року» за 9 місяців 2018 року. Погоджено винести на затвердження на чергове засідання міської ради Програму економічного і соціального розвитку міста Знам'янка на 2019 рік. Заслухано  інформацію   про хід виконання в 2018 році Програми цивільного захисту населення міста Знам’янки на 2016-2020 роки,

Надано дозволи на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності та  на розміщення зовнішньої реклами у вигляді чотирьох рекламних конструкцій (білбордів).

Присвоєно  окрему адресу частині житлового будинку у м. Знам'янка, згідно технічного висновку по обстеженню житлового будинку та висновку щодо технічної можливості поділу об’єкта нерухомого майна.

Встановлено  пайову участь у розвитку інфраструктури м. Знам'янка у розмірі 10% від загальної кошторисної вартості будівництва гаража   та зобов'язано громадянина    укласти договір про залучення пайової участі (внеску) на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Знам'янка.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень