Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 27-ої річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України

Дата: 09.08.2018 17:18
Кількість переглядів: 509

Фото без опису24 серпня Україна відзначатиме головне державне свято — День Незалежності. Аби його святкування в нашому місті пройшло гідно і організовано — підготовку до цього дня розпочато заздалегідь.

Так,  8 серпня   відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 27-ої річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України, яке провела перший заступник міського  голови  Валентина Загородня.

Основні питання, що обговорювалися на засіданні стосувалися благоустрою міста, підприємств, установ, організацій, їх будівель; підготовки до урочистих заходів, які будуть проходити під час святкування Дня Незалежності.
 
В ході наради, були враховані пропозиції членів оргкомітету щодо заходів із відзначення у місті Знам’янка 27-ї річниці Незалежності України. Зокрема, до Дня Незалежності запропоновано організувати  Парад вишиванок, виставку майстрів народного мистецтва, безліч майстер-класів, cвято Вареника,  виставку «Знам’янчани у боротьбі за створення, становлення і захист України», концертну програму за участю народного аматорського ансамблю української пісні і танцю «Барвінок», гурту «Ретро» та ще багато цікавого. Також на засіданні оргкомітету погодили пропозиції до урочистої церемонії підняття Державного Прапора України з нагоди Дня Державного Прапора України, яке відбудеться 23 серпня 2018 року.
За результатами засідання дано низку відповідних доручень членам оргкомітету.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень