Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Позачергова шістдесят четверта сесія міської ради

Дата: 22.12.2018 17:17
Кількість переглядів: 500

Фото без опису

22 грудня 2018 року, під головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича, за участі секретаря Знам’янської міської ради Клименко Наталії Миколаївни, після перерви, що була оголошена головуючим 21 грудня 2018 року, було продовжено роботу позачергової шістдесят четвертої сесії міської ради, яка, відповідно до розпорядження міського голови, розпочалася 21 грудня 2018 року, по закінченню спільного засідання депутатських комісій.

У ході роботи сесії, міський голова, зазначив, що відповідно до розпорядження КМУ від 05.12.2018р. № 934-р бюджету м. Знам’янка у 2018 році додатково передбачено субвенцію в розмірі 4054,0 тис. грн. Оскільки обсяги трансфертів з державного бюджету підлягають обов’язковому затвердженню на місцевому рівні, відсутність планових показників у розписі міського бюджету на 2018 рік призведе до повернення коштів, які надійдуть до бюджету міста, до державного бюджету наприкінці року. Крім того, по бюджету м. Знам’янка передбачено зміну планових показників міжбюджетних трансфертів на забезпечення видатків за державними програмами соціального захисту, не затвердження яких призведе до розбалансування місцевих та державного бюджету, та, як наслідок, викривлення і невідповідність показників зведеного бюджету України.

Сергій Іванович подякував Народному депутату України Олесю Станіславовичу Довгому за його підтримку та сприяння у виділенні коштів з державного бюджету для розвитку м. Знам’янка.

Міський голова звернувся до депутатів із пропозицією перейти до обрання складу лічильної комісії. Проте, склад лічильної комісії, за результатами голосування, не був затверджений. Головним спеціалістом з правових питань відділу забезпечення діяльності міської ради В.Приходьком було проінформовано присутніх, що не затвердження складу лічильної комісії та порядку денного сесії міської ради є підставою для її закриття.

Враховуючи вищезазначене, міський голова закрив позачергову шістдесят четверту сесію міської ради.

Довідково. Протягом роботи сесії міської ради, 21 грудня з 17.30 до 17.50 та 22 грудня з 09.40 до 09.50 голосування за обрання складу лічильної комісії проводилося тричі. Жодного разу рішення не набрало необхідну кількість голосів.

Депутати, що брали участь у роботі сесії 22 грудня 2018 року: Н.Клименко, В.Мацко, Ю.Сопільняк, І.Зіньковська, О.Кузін, С.Каратєєв, Н.Коленченко, О.Луц, С.Постика, Н.Тесленко, С.Бойко, О.Куцов, О.Озеряний, Н.Данасієнко, К.Пастух, С.Пашко, Р.Кондратьєв, С.Лєвінте.

Депутат міської ради Н.Тишкевич не зареєструвалася для роботи в системі автоматизованого голосування. Депутати міської ради А.Мороз та І.Грінченко були присутні, але не зареєструвалися, а ні в системі голосування, а ні в листі реєстрації депутатів.

У пленарному засіданні позачергової шістдесят четвертої сесії міської ради брали участь: заступники міського голови, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» І.Муравський, директор ЦСССДМ Н.Шевченко, директор Територіального центру (надання соціальних послуг) м. Знам’янка Т.Костікова.

Результати поіменного голосування за проекти рішення, та за процедурні рішення, причини відсутності депутатів міської ради на сесіях міської ради та під час засідань постійних комісій, спільних засідань постійних комісій, висвітлюються на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради».

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень