Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітали ювіляра

Дата: 06.06.2018 17:14
Кількість переглядів: 531

Фото без описуСекретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко та голова будинкового комітету Калюжна Антоніна Петрівна привітали з ювілейним днем народження секретаря будинкового комітету №5 Почепню Валентину Петрівну.

80 років – це час підбивати підсумки або, як кажуть, «збирати каміння». Час, коли можна перевести дух і озирнутися назад. Багато чого зроблено, отриманий величезний життєвий досвід, але Ви ще сповнені сил, душа молода, а значить, рано думати про відпочинок! Бажаємо Вам не зупинятися на досягнутому, йти вперед до нових цілей, вести за собою інших.

Нехай Вам щастить! Нехай Вас оточують і в усьому підтримують близькі й віддані люди! Від усієї душі бажаємо міцного здоров’я і неймовірного оптимізму, поваги і любові рідних, вірної підтримки друзів, чудових ідей, доброго благополуччя і світлої удачі, - побажали ювілярці Наталія Миколаївна та Антоніна Петрівна у своєму вітанні. Подякували ювілярці за чуйне серце, не байдужість до проблем мешканців будинкового комітету, за високе почуття відповідальності та добросовісну працю на громадських засадах


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень