Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Святковість та урочистість панували в школах міста

Дата: 30.05.2018 17:09
Кількість переглядів: 524

Фото без описуУ загальноосвітніх навчальних закладах міста пролунав останній дзвоник. Святковість та урочистість панували в школах міста. Для школярів розпочалась чудова пора канікул. 

Із успішним завершенням навчального року учнівський, батьківський і вчительський колектив навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей",  Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 привітав міський голова Сергій Іванович Філіпенко.

Фото без описуВін висловив свою повагу освітянам за вагомі досягнення в галузі, що засвідчені численними нагородами і перемогами як вихованців, так і учнів на різних рівнях – від місцевого до державного.   

Сергій Іванович побажав усім учням здійснення всіх мрій та добре відпочити влітку. 

Фото без опису«Попереду у Вас, дорогі випускники, – нові вершини й до­сягнення. А головне – непросте життя, у якому щодня до­ве­деться робити важ­ливий вибір, від­стоювати власні думки й відповідати за прийняті рішення. Попереду найскладніше – учитися жити, і найприємніше – бути щасливим.

Бажаю вам, щоб доля до вас була прихильною. Щоб вибір фундаментальної професії був улюбленим покликанням на все життя. Покидаючи берег свого дитинства, сподіваюся, що в душі та серці завжди будете зі своє першою   малою Батьківщиною» - зазначив міський голова Філіпенко С.І.

Фото без описуТакож до вітань долучилися заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюк С.А., селищний голова смт Знам’янка Друга Москаленко С.Б., начальник відділу освіти Грекова Л.А.

Участь у святі останнього дзвоника в різних навчальних закладах Знам'янки взяли представники місцевої влади. 

Секретар міської ради Клименко Н.М. побувала у Знам’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г.Шевченка

Фото без описуКеруюча справами виконавчого комітету Ратушна І.О. привітала із закінченням навчального року учнів навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 - гімназія". 

Фото без описуПерший заступник міського голови Загородня В.Г. побувала у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4.

Заступник міського голови – начальник фінансового управління Лихота Г.В. виступила з вітальним словом до випускників у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 7.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень