Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії  з питань землекористування та будівництва

Дата: 23.07.2018 17:03
Кількість переглядів: 525

  Фото без опису Під головуванням голови комісії Р.Кондратьєва, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії  з питань землекористування та будівництва. 

Комісія розглянула 61 питання регулювання земельних відносин, що виносяться на розгляд чергової сесії міської ради в липні поточного року. На запитання членів постійної комісії відповіли начальник відділу земельних питань А.Грицюк та головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування О.Мостовий.

Під час обговорення питань «Про доповнення переліку земельних ділянок, набуття права оренди яких здійснюватиметься на аукціонах у 2018 році» та «Про дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 88,0 кв. м для набуття права оренди шляхом продажу на аукціоні» члени комісії прийшли до висновку, що рекомендації щодо розгляду даних питань на сесії міської ради вони нададуть після проведення виїзного засідання комісії. 

За результатами розгляду питань регулювання земельних відносин, комісією було надано пропозиції щодо: запрошення двох заявників з числа тих, заяви яких розглядалися; доповнення чотирьох проектів рішень окремими пунктами в частині продовження терміну дії рішень міської ради про дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; винесення проектів рішень на розгляд спільного засідання постійних комісій та сесії міської ради.

 Після розгляду профільних питань, депутати підняли питання виконання висновків та рекомендацій, що були направлені комісією відповідальним виконавцям на останніх засідання постійної комісії. Роз’яснення щодо рекомендацій та висновків комісії, надали начальник відділу земельних питань А.Грицюк, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування О.Мостовий. 

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Р.Кондратьєв, Н.Тишкевич, Ю.Майборода, начальник відділу земельних питань А.Грицюк, начальник юридичного відділу Ю.Данільченко, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування О.Мостовий.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада», де кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії.

 

Начальник відділу забезпечення діяльності 

міської ради     Н.Біліченко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень