Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 18.04.2018 17:02
Кількість переглядів: 585

Фото без описуПід головуванням  керуючої справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради Ратушної І. О. відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. 

На порядок денний комісії були винесені 9 питань, а саме: 1 - про надання висновку про доцільність повернення малолітньої дитини в сім’ю матері; 1 - про дозвіл на дарування житлової квартири право користування якою належить малолітній дитині; 1 - про надання висновку щодо доцільність позбавлення батьківських прав батька стосовно малолітньої доньки; 1 - про зняття з обліку служби у справах дітей малолітньої дитини, у зв’язку зі зміною місця проживання; 1 - про встановлення часів спілкування батька з малолітньою донькою; 1 - про зміну статусу неповнолітнім дітям, з дітей позбавлених батьківського піклування на дітей-сиріт; 1 - про розгляд повідомлення Знам’янської загальноосвітньої школи № 1 ім. Т. Г. Шевченка щодо малолітньої дитини; 1 - про зняття сім’ї з соціального супроводу МЦСССДМ; 1 - про продовження соціального супроводу сім’ї МЦСССДМ.

Під час засідання заслухано інформацію,  а також членами комісії вивчені всі наявні документи з даних  питань. При розгляді спірних питань заслуховувалася та враховувалася думка запрошених.

По кожному питанню прийняті рішення та надані відповідні рекомендації:  2 проекти рішень будуть винесені на розгляд виконавчого комітету Знам’янської міської ради; 2 – перенесено на наступне засідання комісії; 1 - підготовка службою у справах дітей висновку про доцільність повернення малолітньої дитини в сім’ю матері; 1 - зняти з обліку служби у справах дітей малолітнього, у зв’язку зі зміною місця проживання; 1 - попереджено матір про наслідки неналежного виховання своєї малолітньої доньки та вирішено взяти МЦСССДМ дану родину під соціальний супровід; 1 – вирішено МЦСССДМ зняти з соціального супроводу сім’ю; 1 - продовжити МЦСССДМ соціальний супровід сім’ї.

Служба у справах дітей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень