Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва

Дата: 13.11.2018 17:00
Кількість переглядів: 533

Фото без описуПід головуванням голови комісії Р.Кондратьєва, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії  з питань землекористування та будівництва. 

Комісія розглянула 33 питання регулювання земельних відносин, що виносяться на розгляд чергової сесії міської ради у листопаді поточного року, а також  питання «Про хід виконання Програми забезпечення проведення аукціонів з набуття права оренди та продажу земельних ділянок на території м. Знам’янка на 2013-2020 роки» та «Про хід виконання  Програми розвитку земельних відносин в м. Знам’янка на 2016-2020 роки за 2018 рік».

Під час обговорення питань порядку денного члени постійної комісії піднімали питання розмірів площ земельних ділянок, порядку роботи та розгляду звернень з питань регулювання земельних відносин тощо.

Фото без описуНа запитання членів постійної комісії відповіли начальник відділу земельних питань А.Грицюк та головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування О.Мостовий.

За результатами розгляду питань регулювання земельних відносин, комісією було надано висновки та рекомендації.

Після розгляду профільних питань, депутати підняли питання, що стосуються встановлення меж міста; розгляду заяв депутатів міської ради та мешканців міста; фінансування заходів з встановлення меж в натурі по вул. Віктора Голого та біля комп’ютерного центру «Колізей»; використання земельних ділянок за цільовим призначенням; відшкодування вартості знесених зелених насаджень;  а також звернулися з рекомендаціями щодо отримання відповідних правовстановлюючих документів на земельну ділянку та об’єкти будівництва тощо. 

У роботі комісії брали участь: Р.Кондратьєв, Ю.Майборода, О.Кузін – члени постійної комісії з питань землекористування та будівництва, начальник відділу земельних питань А.Грицюк, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування О.Мостовий. 

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада», де кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії.        

Начальник відділу забезпечення діяльності 
міської ради  Н.Біліченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень