Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Спортивні досягнення залізничників

Дата: 14.11.2023 09:55
Кількість переглядів: 131

Фото без описуДо Дня залізничника відбулась низка спортивних заходів, у яких взяли участь представники   трудових колективів Знам’янської міської територіальної громади.

03 листопада в місті Одеса проводились змагання з трьох видів спорту: шашки, армспорт та гирьовий спорт. І знам’янчани гідно заявили про себе. Знам’янку представляла команда локомотивного депо.

В змаганнях з шашок І місце виборов Андрій Гречаний, в армспорті кращими були Максим Кочергін (І місце), Євгеній Мельниченко (І місце) та Іван Дмітрієв (ІІ місце). В гирьовому спорті наші спортсмени-залізничники стали переможцями у різних вагових категоріях та посіли І місце: Микита Мельников, Сергій Хованський, Олександр Ткалич.

09 листопада у спортивному залі КДЮСШ пройшли змагання з міні-футболу де брали участь три команди підприємств Фото без описузалізничного транспорту. Призові місця розподілилися так:

І місце – Локомотивне депо;

ІІ місце – Вагонне депо;

ІІІ місце – Знам’янський професійний ліцей.

Змагання пройшли на високому організаційному рівні, завдяки зусиллям що доклав до цього завідуючий відділом учбово-спортивної роботи Знам’янського регіону Одеської залізниці Олексій ШМАЛЬКО.

Переможці отримали медалі та грамоти Знам’янської дирекції залізничних перевезень і територіального комітету профспілки залізничників.

Фото без описуБажаємо учасникам турніру мирного неба та нових перемог у спорті та повсякденності, адже будь-яка маленька перемога є складовою Великої ПЕРЕМОГИ, якої ми всі відчайдушно прагнемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень