Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янській громаді відбулися консультації з молоддю щодо реалізації проєкту "Створення сучасного мультиспортивного майданчику в сквері біля ліцею "Інтелект"

Дата: 14.11.2023 09:27
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

13 листопада поточного року, у Знам’янській громаді відбулися консультації з молоддю щодо реалізації проєкту «Створення сучасного мультиспортивного майданчика у сквері біля ліцею "Інтелект"». 

Захід відбувся у 2 етапи. Так, спочатку, представники міської влади, спільно з координаторкою молодіжного напрямку DOBRE. Голос громад - Дніпропетровщина та Кіровоградщина Вікторією Поліщук, членкинею ГО «Агенція сталого розвитку «Хмарочос»», представниками відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам’янської міської ради, представниками Молодіжної ради при виконавчому комітеті міської ради, активом шкільного самоврядування, молодими вчителями, представниками молодіжного активу громади, адміністрацією ліцею "Інтелект" завітали на локацію, де і заплановано реалізацію проєкту, щоб наживо обговорити максимально зручне розташування кожного з елементів майбутнього простору. 

Звертаючись до молоді, секретар Знам’янської міської ради Фото без описуВікторія Зеленська нагадала, що восени цього року, за результатами Діалогів участі у Знам’янській громаді, молоддю були розроблені пропозиції 10-ти ідей молодіжних проєктів. Надалі, за результатами проведеного опитування, було обрано 3 проєкта-фіналіста. І саме проєкт «Створення сучасного мультиспортивного майданчика у сквері біля ліцею "Інтелект"» не тільки набрав найбільшу кількість голосів, а й був, у подальшому, погоджений представниками Програма USAID DOBRE.

Вікторія Зеленська зазначила, що зважаючи на масштабність проєкту, міська влада готова долучитися до його реалізації шляхом співфінансування.

Фото без описуУ свою чергу, Вікторія Поліщук відмітила, що саме від активності і залученості молоді залежить, як саме буде у майбутньому розвиватися простір, що створено.

Головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Віталій Зайченко ознайомив з концепцію проєкту та продемонстрував присутнім візуалізацію того, що було заплановано створити під час презентації проєктів восени.

Надалі, присутні перемістилися у приміщення ліцею "Інтелект" і продовжили свою роботу у форматі "Світового кафе", координатором якого виступила Вікторія Поліщук. 

Кожна із груп молоді не тільки окреслила переваги і ризики, поділилася тим, щоб хотіли бачити на створеній локації, але і напрацювала орієнтовний перелік майбутніх активностей.Фото без опису

Програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень