Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Молодіжний діалог у Знам'янській громаді: розробляємо ідеї для розбудови молодіжної інфраструктури

Дата: 09.11.2023 12:59
Кількість переглядів: 115

Фото без описуЗапрошуємо молодь Знам’янської громади до Молодіжного діалогу участі. 13 листопада 2023 року о 13.00 год. Влаштуємо “ідейний штурм” для розробки молодіжного проекту "Створення сучасного мультиспортивного майданчику в сквері біля ліцею "Інтелект".

Тематика Молодіжного діалогу участі: розбудова/відновлення молодіжної інфраструктури в громаді, розробка ідей молодіжних заходів.

За результатами діалогу участі будуть розроблені пропозиції щодо реалізації проекту "Створення сучасного мультиспортивного майданчику в сквері біля ліцею "Інтелект" та заходи дозвілля для проведення змістовного відпочинку. Реалізація проекту фінансується Програмою USAID DOBRE в сумі 10 000 дол.США

До участі запрошуємо: представників/ць молодіжної ради та молодіжних центрів, громадські організації, молодіжних працівників та працівниць, актив шкільного самоврядування, представників/ць молодіжних спільнот (спортивних, мистецьких, медійних, підприємницьких тощо), молодих вчителів, бібліотекарів, фахівців та фахівчинь сфери культури, молодіжний актив громади тощо.

Місце проведення: Сквер біля ліцею "Інтелект" (м.Знам’янка, вул. Віктора Голого, навпроти пожежного депо) 13 листопада 2023 року о 13.00 год.

Молодіжні діалоги участі відбуваються в рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні», компоненту Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Кіровоградській та Дніпропетровській областях виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”»

Сторінка проєкту https://www.facebook.com/dobre.kr

Сторінка ГО Агенція сталого розвитку "Хмарочос" https://www.facebook.com/skyscraper.kr


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень