Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Батл «Калейдоскоп талантів» до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 08.11.2023 13:36
Кількість переглядів: 158

Фото без описуНапередодні Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва до Знам’янської громади завітали гості із сусідніх громад - Суботцівської та Пантаївської.

Розпочали захід презентацією колекції від юних знам’янських дизайнерів «Барви Перемоги» та творчими виступами гостей заходу.

Традиційно, міський голова Володимир Сокирко привітав усіх присутніх з прийдешнім святом, подякував всім за безмежну відданість своїй справі, за майстерність і талант. Побажав натхнення, невичерпної енергії, нових творчих ідей і, звичайно ж , миру та перемоги! З нагоди професійного свята працівники культури були нагороджені відзнаками Кропивницької районної військової державної адміністрації та Знам’янської міської ради.

Фото без описуЗ привітаннями також виступили: Начальник відділу культури і туризму виконавчого комітету Знам’янської міської ради Світлана Бабаєва відзначила подяками департаменту культури і туризму Кіровоградської ОВА та обласного центру народної творчості кращих працівників закладів культури, а також вручила директорам закладів культури нашої громади прапори міста Знам’янки. Начальник відділу культури і туризму Суботцівської сільської ради Олена Жека. Голова ГО «Українське капеланство», капелан Сергій Карлюга.

Цього року відзначення професійного свята відбулося дещо в незвичному форматі – у форматі батлу «Калейдоскоп талантів» між командами працівників культури трьох громад.

Фото без описуЯскраву індивідуальність та високу майстерність продемонстрували учасники батлу та довели, що українці незламні, завзяті і заряджені на перемогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень