Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Завершився "Відкритий благодійний турнір Знам’янщини пам’яті загиблих воїнів та на підтримку ЗСУ з футзалу сезону 2023 року серед аматорських команд"

Дата: 06.11.2023 16:47
Кількість переглядів: 183

Фото без опису05 листопада завершився «Відкритий благодійний турнір Знам’янщини пам’яті загиблих воїнів та на підтримку ЗСУ з футзалу сезону 2023 року серед аматорських команд». Участь у турнірі брали 7 команд – ФК «Будівельник» м.Знам’янка, ФК «Дмитрівка» с.Дмитрівка, ФК «Кендо» м.Знам’янка, ФК «Отамани» м.Знам’янка, ФК «Локомотив» м.Знам’янка, ФК «Нива» с.Цибулево, ФК «Титан» с.Петрово.

Перемогу у турнірі вибороли аматори ФК «Нива» с.Цибулево, срібні медалі ФК «Будівельник» м.Знам’янка, ФК «Отамани» м.Знам’янка – бронзовий призер.

Фото без описуКращим бомбардиром став – Максим Соколовський, на його рахунку 22 забитих м’ячі, кращий захисник – Дмитро Тюпа, кращий воротар – Сергій Білоголовий, гравці були відзначені пам'ятними статуетками.

Команда-переможець отримала кубок ГО «Федерація футболу міста Знам’янка», також команди були нагороджені медалями, грамотами та дипломами відповідного ґатунку та футбольними м’ячами.

Завідуюча сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам’янської міської ради Руслана ЛАДОЖИНСЬКА привітала голову ГО «Федерація футболу міста Знам’янка» Олександра ЗАМУРЕНКА з обранням до складу виконкому Кіровоградської обласної асоціації футболу, та відзнакою КОАФ ПОЧЕСНА ГРАМОТА «За вагомий особистий внесок в справу розвитку футболу у Кіровоградській області». Також вона подякувала члену виконкому Кіровоградської обласної асоціації футболу Анатолію ГОЛОВАТЕНКУ за сприяння у проведенні турніру.

Фото без описуПід час урочистого нагородження Руслана ЛАДОЖИНСЬКА привітала переможців та подякувала спортсменам за підтримку гарних традицій Знам’янського футзалу і популяризацію цього виду спорту, зауважила, що кожного року рівень турніру зростає, що дає можливість продемонструвати свої здібності як молодим гравцям так і ветеранам та побажала миру, здоров’я, перемог у спорті та повсякденні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень