Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Напередодні Дня залізничника у приміщенні міської ради відбувся урочистий захід

Дата: 03.11.2023 11:57
Кількість переглядів: 172

Фото без описуЗ перших днів війни залізничники виконують надзвичайно важливу роботу. Вони допомагають людям евакуюватися на поїздах з прифронтових міст у більш безпечні регіони, ризикуючи власним життям, доставляють гуманітарну допомогу та допомагають в обороноздатності держави.

Як зазначив Знам’янський голова Володимир Сокирко, сьогодні залізничники, як весь український народ, доводять нашу міць та нескореність.

Під час свого виступу міський голова привітав працівників та ветеранів залізничної галузі, вручив відзнаки Кіровоградської обласної військової адміністрації, Кіровоградської обласної ради, Кропивницької військової районної адміністрації, Знам’янської міської ради.

Фото без описуОчільник громади подякував працівникам залізничного транспорту за щоденну сумлінну працю і побажав добра, кар’єрного росту, надійного фінансового забезпечення, натхнення та вдосконалення на обраній ниві.

Музичним дарунком для всіх присутніх став виступ солістів міського Палацу культури, Центру дитячої та юнацької творчості



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень