Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У РІЧНИЦЮ ЗАГИБЕЛІ ВШАНУВАЛИ  ПАМ’ЯТЬ  ЗАХИСНИКА  ГЕРОЯ – МАКСИМА  ВОЛОДИМИРОВИЧА ХАНДУСЕНКА

Дата: 02.11.2023 11:31
Кількість переглядів: 320

Фото без описуМаксим  Володимирович Хандусенко  народився   10.10.1984 року  у м.Знам’янка,   закінчив  Знам’янську  ЗОШ №-3, потім - професійно-технічне  училище №3 . Здобув вищу освіту у Кіровоградському інституті сільськогосподарського машинобудування, який закінчив у 2014 році за спеціальністю «Промислове і цивільне будівництво».
Працював у Знам’янському будівельно-монтажному експлуатаційному управлінні №-3 служби будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд Одеської залізниці, з даного підприємства був призваний до військової служби по мобілізації.  

Проходив службу в  56 Бригаді .. батальйону на посаді стрільця-санітара механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти В/Ч А3137.
Загинув Максим 02.11.2022 року у смт. Піски Донецької області. Поховано воїна на Алеї Слави  Далекосхідного кладовища  у  м.Кропивницький.
 Дошку пам’яті відкрито Максиму Хандусенку  10 липня 2023 року в  м.Знам’янка по вулиці  Віктора Голого на будинку 122, де проживав військовий.
Фото без описуЧлени   ГО   «Єдина  родина  Знам’янщини» (голова Анатолій  Голіков), разом  з рідними  та друзями поклали  квіти на  почесному  місці  поховання в Кропивницькому на Далекосхідному цвинтарі. Анатолій Голіков звернувся до присутніх із словами підтримки і  світлими спогадами про нашого земляка Максима.
- Максим багато  хотів встигнути, але занадто  рано  ворожі  кулі  не дали здійснитися  його мріям.  Максим Хандусенко загинув захищаючи не лише Україну, а й кожного з нас, нашу громаду, нашу свободу і незалежність. Складаємо  доземний уклін матері.  Ви виховали справжнього патріота  та розділяємо невимовний біль важкої втрати, - зазначив в промові Анатолій Миколайович .  Пам’ять про Героя – ВІЧНА. Герої не вмирають! 
Світла пам`ять про захисника України збережеться у наших  серцях. Слава Україні! 

 Присутні  вшанували  Героя хвилиною  мовчання. Відслужена  панахида за загиблим воїном.

Світла пам’ять про мужнього  захисника України Максима  Володимировича Хандусенка   назавжди  залишиться у серцях знам’янчан.
Вічна пам'ять і шана захиснику України!
Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень