Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося відкриття меморіальної дошки на честь Сергія Михайловича Кравчука, який загинув 24 лютого 2022 року, захищаючи територіальну цілісність України

Дата: 02.11.2023 08:31
Кількість переглядів: 345

Фото без опису01 листопада на території виробничого підрозділу служби колії «Знам’янська дистанція лісонасаджень» відбулося відкриття меморіальної дошки на честь Сергія Михайловича Кравчука, який загинув 24 лютого 2022 року, захищаючи територіальну цілісність України.

Представники міської влади, рідні, представники адміністрації організації, працівники, друзі, мешканці громади - всі з квітами в руках прийшли віддати шану воїну, який віддав життя заради мирного неба над Україною.

Звертаючись до присутніх Знам’янський міський голова Володимир Сокирко висловив щирі співчуття сім’ї загиблого воїна.

Фото без опису"Сьогодні ми відкрили пам’ятну дошку, щоб ніколи не забувати, завдяки кому можемо прокидатися в ліжку, ходити до школи, виховувати дітей, вести відносно мирне життя. Сергій віддав за нас з вами найцінніше, що є в людини – власне життя. Про це ми не повинні ніколи забути. Герої живуть серед нас".

Настоятель релігійної громади Преподобного Сергія Радонежського Олександрійської єпархії Української православної церкви отець Василь освятив пам’ятний знак.

Хвилиною мовчання і покладанням квітів присутні віддали шану пам’яті загиблому Герою та всім загиблим захисникам України.

Коли помирає людина – це велика трагедія, велике горе для всієї родини, а коли вона гине за нашу Незалежність – трагедія для всієї країни. Сергій Кравчук поклав свою душу і тіло за Фото без описуте, щоб ми жили в незалежній державі. Не просто кажуть у народі: «Поки нас пам’ятають – ми живі». Сергій назавжди буде в нашій пам’яті, в наших серцях і душах.

Сергію Кравчуку вічно залишиться 46… Вічна пам’ять Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень