Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулася чергова сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 30.10.2023 10:24
Кількість переглядів: 147

Фото без опису27 вересня  2023 року, під головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, відбулося засідання чергової 51 сесії міської ради.

Внесено зміни до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2023 рік. Затверджено у новій редакції фінансовий план на 2023 рік КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради та надано згоду зазначеному закладу охорони здоров’я на продовження дії договору співпраці з ТОВ «ОКОМЕДІКАС».

Прийнято до відома інформацію про депутатські звернення депутатів ради, що надійшли протягом липня-вересня 2023 року та стан виконання депутатських запитів, що надійшли до міської ради станом на 01 вересня 2023 року, а також хід виконання Міських цільових програм.

Затверджено Програму підтримки житлового фонду та благоустрою Знам’янської  міської територіальної громади на 2024-2028 роки, а також Програму розвитку малого та середнього підприємництва  Знам’янської міської територіальної громади на 2024-2026 роки. 

Фото без описуВнесено доповнення до цільової Програми територіальної оборони Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 29.11.2022 року  № 1110 та  зміни до Програми підтримки житлового фонду та благоустрою Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської міської територіальної громади погоджено користування частиною будівлі адміністративного корпусу (приміщення КНП «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка»).

Встановлено місцеві свята на території Знам’янської міської територіальної громади, а саме: День Знам’янської міської територіальної громади  - друга неділя червня, День міста Знам’янка – перша неділя серпня.
Затверджено питання порядку денного, що стосуються регулювання земельних відносин на території громади, а також обліку та управління майном комунальної власності. Продовжено роботу тимчасової контрольної комісії. Визнано модульний житловий блок об’єктом права комунальної власності Знам’янської міської територіальної  громади в особі Знам’янської міської ради.

У різному, слова вдячності від імені мешканців вулиць Кобзаревої, Шевченка та інших, за вирішення питання ремонту дорожнього покриття, міському голові та посадовцям виконавчої влади, висловив депутат міської ради Ігор Качанов. 

Голова постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва Неля Данасієнко запросила усіх депутатів, звернулася також до громадськості щодо прийняття активної участі у формуванні бюджету громади на 2024 рік, надання відповідних пропозицій та зауважень під час розгляду проєкту головного документу за яким буде жити громада увесь наступний рік.

Фото без описуЗнам’янський міський голова Володимир Сокирко акцентував увагу депутатського корпусу на питанні збалансованого підходу під час формування бюджету громади на наступний рік, враховуючи, як факт вилучення коштів з місцевого до державного бюджету, так і необхідність фінансування основних галузей життєзабезпечення.
Секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська проінформувала депутатів про терміни подання декларацій за 2021-2022 роки (для тих, хто ще не подав) – до 31.01.2024 р., за 2023 рік - до 31.03.2024 р. Посадовиця нагадала депутатам про необхідність подання звітів про свою роботу за 2022 рік до кінця поточного року, а також, проведення реєстрації депутатських звернень та запитів безпосередньо через відділ забезпечення діяльності міської ради, що надасть можливість, як ефективно сприяти реалізації депутатських повноважень, так і повною мірою фіксувати своєчасність надання відповідей на запити та звернення, обробляти та подавати інформацію про стан їх розгляду на розгляд сесії міської ради відповідно до вимог, що встановлені діючим Регламентом міської ради.

За результатами роботи, депутати затвердили 38 рішень міської ради, 2 рішення виключено з порядку денного, 1 – не набрало необхідної кількості голосів.

Участь у роботі сесії міської ради прийняли 23 депутати міської ради, начальник відділу поліції     № 1 (м.Знам’янка) Олександр Громко, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради, заявники.
                            
Відділ забезпечення діяльності міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень