Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбувся профілактичний рейд

Дата: 17.10.2023 13:10
Кількість переглядів: 179

Фото без описуПроведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи служби у справах дітей, метою якою є здійснення контролю за: батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах, а також  за станом утримання, виховання та навчання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в сім’ях опікунів/піклувальників, дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях.Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Так, протягом першої декади жовтня 2023 року, спеціалістами служби справах дітей виконавчого комітету Знам’янської міської ради був проведений рейд по сім’ях вищезазначених категорій.
У ході проведення рейду здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання 37 сімей. За результатами рейдового заходу складено відповідні акти.
З батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, недопущення домашнього насильства та жорстокого поводження з дітьми, зловживання алкогольними напоями, пошуків роботи, працевлаштування за місцем проживання, та готовністю до осінньо-зимового опалювального сезону.
Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень