Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Ти потрібен: залізничні підприємства Знам’янки шукають монтерів колії, електромонтерів, слюсарів

Дата: 28.09.2023 13:33
Кількість переглядів: 166

Фото без описуУ приміщенні Знам’янського управління Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості 27.09.2023 року для задоволення кадрових потреб підприємств АТ «Укрзалізниця» по м. Знам’янка, за участю представників відокремлених підрозділів регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» відбувся ярмарок вакансій.

Відкриваючи захід, Вікторія Саржевська, начальник управління, поінформувала про те, що місто Знам’янка є великою вузловою станцією, яка забезпечує роботою місцевих жителів.

Так, сьогодні, є нагальна потреба у кваліфікованих працівниках за професіями: електромонтер контактної мережі, монтер колії, машиніст автомотриси, електромонтер розподільчих мереж, помічник машиніста електровоза, слюсар-ремонтник, слюсар-оглядач, слюсар з ремонту рухомого складу, слюсар-інструментальник, мийник прибиральник рухомого складу, водій автотранспортних засобів та майстри різних профілів.

Фото без описуЗ метою поєднання інтересів шукачів роботи в тому числі і внутрішньо переміщених осіб та роботодавців, служба зайнятості організовує заходи, що допомагають одним підібрати собі роботу, іншим – підібрати необхідних працівників.

Представники роботодавців надавали шукачам роботи інформацію про умови та оплату праці на робочих місцях, проводили співбесіди з претендентами з метою підбору майбутніх працівників.

У свою чергу, шукачі роботи мали можливість ознайомитись з різноманітною інформацією з метою працевлаштування, а також ознайомились з інформацією про підприємства, на яких може бути використана їх праця.

Присутніх зацікавила інформація фахівців управління обласного центру зайнятості щодо можливості професійного навчання та підвищення кваліфікації громадян шляхом отримання ваучера.

У результаті заходу двоє безробітних виявили бажання відвідати підприємства для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочому місці.

Фото без описуУ заході взяли участь представники Дистанції електропостачання, Колійної машинної станції, Експлуатаційного вагонного депо, та близько 15 незайнятих трудовою діяльністю громадян.

На підведенні підсумків роботи Ярмарку начальник управління Кропивницької філії Вікторія Саржевська подякувала представникам роботодавців за підтримку і тісну співпрацю у працевлаштуванні безробітних.

Тетяна Білозерських консультант роботодавця відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янського управління


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень