Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відкриті уроки футболу в Знам'янській міській територіальній громаді

Дата: 25.09.2023 11:06
Кількість переглядів: 344

Фото без опису22 вересня 2023 року на Міському стадіоні в Знам'янці було фізично-активно, позитивно та емоційно.

За ініціативи, сприяння, злагодженої роботи, відповідальних за безпеку; зацікавлених та захоплених спортом, та, зокрема, футболом осіб, проведено спортивно-масовий Захід, який реалізується в ході Проєкту Української асоціації футболу «Відкриті уроки футболу» (OpenFunFootballSchools) за підтримки УЄФА.

Учасникам змагань, якими стали здобувачі освіти закладів загальної середньої освіти громади, було запропоновано активність в локаціях, спрямованих на забезпечення фізичного розвитку, виховання здорового способу життя, зацікавленість футболом, як видом спорту, набуття знань з безпеки в умовах війни та практичних навичок з надання першої домедичної допомоги.

З вітальним словом до присутніх із закликом підтримки фізичної активності, популяризації футболу, як одного з провідних видів спорту, звернулися: начальник управління молоді та спорту Кіровоградської ОВА Андрій Щетина, начальник Кіровоградського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Шевченко, голова Кіровоградської обласної асоціації футболу Віктор Безсмертний, провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Кропивницького районного управління ГУ ДСНС (м.Знам'янка) Юрій Шмалько та голова ГО "Федерація футболу міста Знам'янка" Олександр Замуренко.

З метою підтримки, заохочення до занять, спрямованих на розвиток фізичної культури та популяризації футболу серед дітей та учнівської молоді громади, кожен учасник делегації закладу освіти отримав футболку з логотипом Проєкту, диплом учасника соціального Проєкту Української асоціації футболу "Відкриті уроки футболу". Разом з тим, закладам надано інвентар для проведення занять з футболу.

Дякуючи, перш за все Збройним Силам України; а в наступному - злагодженій роботі активу тренерів-викладачів секції "Футбол" Знам'янської комплексної дитячо- юнацької спортивної школи, вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти громади, парамедику, представнику служби порятунку та Сил ТРО ЗСУ в громаді, волонтерам, спраглим до мотивації та заохочення молоді навчатися та проводити час із користю; координатору Проєкту "Активні парки - локації здорової України" та голові ГО "Федерація футболу міста Знам'янка"; підтримці та координації у проведенні Заходу відповідальними за його організацію, захід відбувся.

Захід проведено з дотриманням вимог безпеки та наданням відповідних інструкцій щодо дій учасників на випадок сигналу "Повітряна тривога".

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам'янської міської ради висловлює вдячність кожному та кожній, хто долучився до Заходу, за підтримку ініціатив, спрямованих на популяризацію та розвиток футболу.

Слава Україні!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень