Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Обговорено особливості оподаткування у період дії воєнного стану, зокрема в частині реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій та поновлення відповідальності за порушення вимог ЗУ

Дата: 31.08.2023 14:17
Кількість переглядів: 297

Фото без описуПід головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ПЕРЕСАДЧЕНКО Ліани у приміщенні «Простору спільної діяльності» в рамках діяльності Бізнес ХАБу для суб’єктів малого бізнесу відбулася нарада за участю керівника ЦОП Знам’янської ДПІ ГУДПС у Кіровоградській області ІВАНЕНКА Руслана, начальника Знам’янського управління Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості САРЖЕВСЬКОЇ Вікторії та  директора відділення АТ КБ «Приватбанк» у м.Знам’янка МІЩЕНКА Івана. 

На нараді розглядалися наступні питання: 
-    особливості оподаткування у період дії воєнного стану, зокрема в частині реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій та поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»;
-    активні програми зайнятості;
-    програми фінасування бізнесу.
Фото без описуВ процесі проведення наради тривала дискусія «запитання-відповіді».

Наприкінці наради Ліана Володимирівна від імені міського голови привітала підприємців нашої громади з їх професійним святом – Днем підприємця. 

Традиційно, у першу неділю вересня вся Україна відзначає День підприємця. Це надзвичайно важливе свято для усієї української спільноти, адже воно започатковане Президентом України з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ, розв’язанні соціально-економічних проблем і становленні та розвитку національної економіки.

Ліана Володимирівна побажала всім підприємцям міцного здоров'я, витримки, рішучості та невичерпної наснаги у праці, щоб кожна започаткована їми справа була вдалою і успішною, а життєвий та професійний досвід завжди був запорукою нових успіхів і звершень!

Фото без описуВідзнакою Кіровоградської обласної адміністрації було нагороджено: Леонову Наталію Андріївну, Плохотнікова Володимира Михайловича, Костенко Катерину Олександрівну, Плохотнікову Олену Олександрівну. Відзнакою Знам’янської міської ради - Філоненко Олену  Миколаївну, Савчук Вікторію Сергіївну та Піскову Євгенію Василівну.

Відділ економічного розвитку, підприємництва,
промисловості та торгівлі



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень