Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося планове засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку

Дата: 29.08.2023 16:28
Кількість переглядів: 245

Фото без опису25 серпня 2023 року, під головуванням голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку Оксани Перемот, відбулося засідання зазначеної комісії з розгляду питань, що були включені до плану її роботи на липень-серпень поточного року.

Члени постійної комісії заслухали інформацію голови постійної комісії про стан виконання Регламенту роботи Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання зі змінами та доповненнями (надалі – Регламент). Відповідно до Положень про постійні комісії міської ради, за функціональною спрямованістю постійна комісія з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку здійснює моніторинг дотримання Регламенту ради, положень та інших регламентних документів ради. Враховуючи вищезазначене, Оксана Григорівна детально зупинилася на основних нормах, що встановлені Регламентом, та їх виконанні, а також звернула увагу на необхідність їх дотримання, як депутатами, так і посадовими особами.

Секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Лілія Меренкова проінформували про стан звітування депутатів, постійних комісій Знам’янської міської ради, міського голови, виконавчих органів Знам’янської міської ради за 2022 рік, яке відбувається з врахуванням вимог чинного законодавства, а також прийнятих локальних нормативно-правових актів.

Посадовиці проінформували, що проведення звітів депутатів Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання перед виборцями про діяльність у 2022 році, враховуючи дію воєнного стану в Україні, проводиться за можливості, у зручний спосіб, до 31.12.2023 року. Станом на 01.08.2023 року на сайті міської ради оприлюднено звіти фракцій «Європейська солідарність», «Слуга народу», «Голос», «За Майбутнє» за 2022 рік. Інформація про відвідування депутатами засідань постійних комісій та міської ради, а також кількості поданих ними запитів та звернень узагальнена та оприлюднена на сайті міської ради.

Триває звітування постійних комісій міської ради, інформація виноситься на розгляд міської ради, приймаються відповідні рішення. Станом на 01.08.2023 року міською радою взято до відома та затверджено звіти трьох постійних комісій міської ради. На чергову сесію міської ради винесено питання «Звіт постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва за 2022 рік». 27.01.2023 року міською радою затверджено Звіт щодо здійснення державної регуляторної політики за 2022 рік. 03.03.2023 року виконавчим комітетом взято до відома, а 31.03.2023 року міською радою затверджено Звіт Знам’янського міського голови, старост, виконавчих органів Знам’янської міської ради за 2022 рік.

Протягом березня-квітня поточного року відбувалися зустрічі Знам’янського міського голови Володимира Сокирка з керівним складом органів самоорганізації населення громади під час яких було підведено підсумки роботи за 2022 рік, обговорено напрямки роботи на 2023 рік. Критичні зауваження, висловлені під час зустрічей, узагальнено та направлено для розгляду відповідальних виконавців.

На виконання протокольного доручення міської ради від 26.05.2023 року, у червні та липні поточного року, на сесії міської ради, депутатів проінформовано про роботу секретаря міської ради, керуючого справами, заступників міського голови за 2022 рік.

Усі бажаючі мають змогу ознайомитися зі Звітом Знам’янського міського голови, старост, виконавчих органів Знам’янської міської ради за 2022 рік та переглянути його презентацію на офіційному вебсайті Знам’янської міської ради. Свої запитання можна поставити керівництву громади на особистому прийомі або дистанційно у рубриці «Звернення до посадовця».

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень