Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Цими вихідними на території Знам’янської міської територіальної громади відбувся 3-й етап Чемпіонату України з кантрі-кросу

Дата: 28.08.2023 10:59
Кількість переглядів: 204

Фото без описуПротягом двох днів 26-27 серпня на спеціально підготовленій трасі у с.Петрове Знам’янської міської територіальної громади, долаючи круті повороти, перепади висот, складі підйоми та спуски на квадро циклах різного типу змагались найсильніші представники квадраспорту України.

Змагання відбулись в рамках календарного плану спортивних заходів, затверджених Міністерством молоді та спорту України. Організатор: ГО «КВАДРО УКРАЇНА» QUADRO UKRAINE/ за підтримки начальника Кіровоградської ОВА Андрія Райковича, Знам’янського міського голови Володимира Сокирка. В змаганнях взяли участь 28 спортсменів з різних куточків України.

З вітальним словом до присутніх звернувся Знам’янський міський голова Володимир Сокирко. В першу чергу очільник громади висловив слова вдячності ЗСУ за можливість працювати, жити вільно та відмітив, що ці спортивні змагання відбуваються в рамках Дня Пам’яті і носить благодійний формат.

Фото без описуПо завершенню виступу Володимир Феліксович разом із чемпіоном України та призером багатьох змагань Максимом Ковальовим, учасниками змагань поклали квіти до Дошки Пам’яті та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих.

Слід відмітити, що стартові внески учасників змагань, а також донати від всіх бажаючих, аукціону були спрямовані на потреби військової розвідки сухопутних військ Збройних сил України.. а саме - придбання квадрокоптерів DJI Mavic 3.

Офіційна частина розпочалася на площі біля міського Палацу культури, де вже зранку знам’янчани та гості громади мали нагоду взяти участь у благодійному ярмарку «Щедра субота», який вже звично об’єднав представників міської влади, установ, закладів і громадських організацій громади. Цього разу усі Фото без описукошти будуть направлені на придбання автомобіля для 65 бригади. Так, вдалося зібрати 10421 грн.

Також усі бажаючи залюбки не тільки фотографувалися як поряд із багі, квадроциклами, так і в самому транспортному засобі. Особливо останнє подобалося найменшим знам’янчанам, які просто не «пропустили» жоден із представлених на площі гоночних автомобілів.

Музичний дарунок глядачам зробив музичний кавер-гурт «Відділ кадрів» міського Палацу культури, вихованці Центру дитячої та юнацької творчості. В перерві між виступами присутні насолодилися показовим виступом з гирьового спорту студентів ДонДУВС з м.Кропивницького.

Фото без описуІ вже через декілька годин, колона із квадроциклів і багі вирушила на локацію, де і розпочалися дводенні змагання.

27 серпня було підведено підсумки, де призери і переможці отримали кубки і грамоти. Як зазначили організатори змагань, кошти отримані за донати, членські внески і за аукціон будуть витрачені на придбання DJI Mavic 3.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень