Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Запрошуємо на діалогову майстерню з розробки бренду Знам’янської громади

Дата: 15.08.2023 16:20
Кількість переглядів: 73

Фото без описуЗнам’янська громада розпочинає розробку бренду, тож запрошуємо всіх зацікавлених жителів громади долучитися до першої діалогової зустрічі-майстерні.

У програмі: знайомство з підходами до розробки бренду громад та прикладами брендів - з успішними і неуспішними; навіщо та як залучати громадськість до всіх етапів розробки бренду громади; створення дорожньої карти, за якою далі буде рухати робоча група в розробці бренду Знам’янської громади.

Коли: 17 серпня з 14.00 до 16.00

Де: вул. Михайла Грушевського, 19, м.Знам'янка (зала засідань виконавчого комітету Знам’янської міської ради)

Для участі у заході необхідно зареєструватися: https://forms.gle/8tHuArR9q58foWZeA

Модераторка: Ірина Ткаченко, експертка з питань залучення та соціальної згуртованості проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми USAID DOBRE

***

Діалогова майстерня з розробки бренду Знам’янської громади відбувається в межах проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Кіровоградській та Дніпропетровській областях виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”».

#DOBRE


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень