Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбувся виїзд Мультидисциплінарної мобільної команди м. Кропивницький (обласна), яка надає соціально-психологічні послуги особам, постраждалим від військових дій збройних сил рф

Дата: 09.08.2023 16:04
Кількість переглядів: 241

Фото без опису9 серпня до Знам’янського міського психологічного хабу відбувся виїзд Мультидисциплінарної мобільної команди м. Кропивницький (обласна), яка надає соціально-психологічні послуги особам, постраждалим від військових дій збройних сил рф. Мобільна команда працює в рамках реалізації проєкту «Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди», який реалізується міжнародним благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров’я» у співпраці та за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та спрямований на підтримку діяльності мультидисциплінарних мобільних команд, які надають соціально-психологічні послуги особам, постраждалим від військових дій збройних сил РФ.

Консультації з психологічних, медичних та соціальних питань отримали внутрішньо переміщені сім’ї з дітьми, які проживають на території громади.

Нагадуємо, що в місті продовжує свою роботу психологічний хаб для забезпечення психологічної підтримки населення, яке постраждало від військового вторгнення.

Безоплатна психологічна допомога надається особам, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни; особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членам сімей таких осіб; членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни; внутрішньо переміщеним особам.

Отримати допомогу у відновленні та збереженні психічного здоров’я, попередженні розвитку психічних та поведінкових розладів та покращенні якості життя можна за попереднім записом за телефонами: 095-614-91-96; 05233-7-43-61 щовівторка та щоп’ятниці з 13.00 до 15.00 за адресою вул. М.Грушевського, 17, каб.28.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень