Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Дата: 28.07.2023 10:04
Кількість переглядів: 277

Фото без опису27 липня в Україні відзначають професійне свято ті, чия робота є надважливою. Тисячі українців мають «друге життя» завдяки самовідданій праці медичних працівників.

У час війни професія медика набула ще більшого значення. З перших днів, у найскладніших умовах, у лікарнях і поблизу лінії фронту, вони роблять все, аби врятувати людські життя.

У міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника. Перед початком заходу кожен із присутніх міг залишити побажання на головному символі працівників охорони здоров’я, який у подальшому буде переданий до медичних працівників, які знаходяться у зоні бойових дій.

Звертаючись до присутніх Знам’янский міський голова Володимир Сокирко подякував представникам найгуманнішої професії за їхню працю, відзначивши насамперед високий професіоналізм та людяне ставлення до пацієнтів.

Фото без опису"День медичного працівника у цьому році особливий, і більшість медиків відзначатимуть його на робочому місці, рятуючи поранених військових і цивільних, допомагаючи мешканцям своєї громади та переселенцям. Щиро вдячний всім медикам за невтомну та важку працю, за тисячі врятованих життів, за ваш неоціненний вклад у перемогу України".

До вітань приєдналися: голова Кропивницької військової адміністрації Віталій Пастушенко, директор КНП "Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка" Знам’янської міської ради Руслан Пушкаренко, директор КНП "Знам'янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Микола Коноваленко, в.о. директора КП «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради Володимир Джулай.

Фото без описуЦього дня кращих представників медичної галузі вітали та нагороджували відзнаками Кропивницької військової адміністрації і Знам’янської міської ради.

Гарний настрій присутнім подарували вихованці ЦДЮТ, Знам’янської дитячої музичної школи ім. М. В. Лисенка, хореографічні та вокальні колективи Знам’янського міського Палацу культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень