Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійних комісій міської ради

Дата: 27.07.2023 14:09
Кількість переглядів: 228

Фото без опису24-25 липня 2023 року, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулися засідання постійних комісій міської ради з розгляду питань, що запропоновані до розгляду на черговій сорок шостій сесії міської ради.

Розглянуто зміни, що пропонуються внести до бюджету громади на 2023 рік та питання використання майна комунальної власності.

Рекомендовано винести на розгляд міської ради питання затвердження у новій редакції фінансового плану на 2023 рік КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

З метою залучення коштів міжнародної технічної допомоги в рамках реалізації Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)», обговорено проєкт рішення «Про обрання пріоритетного напрямку вдосконалення послуги в Знам'янській міській територіальній громаді».

Запропоновано сесії міської ради взяти до відома звіт постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту за 2022 рік, інформацію про депутатські звернення депутатів Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області восьмого скликання, що надійшли протягом січня-червня 2023 року, а також хід виконання Міської програми «Безпечне місто» на 2019-2023 роки за 2022 рік.

Фото без описуОбговорено стан виконання рішень та протокольних доручень Знам’янської міської ради VIII скликання станом на 01 липня 2023 року. Запропоновано зобов’язати начальників структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради забезпечувати організацію виконання рішень та протокольних доручень, затверджених міською радою, відповідно до вимог чинного законодавства. Головам постійних комісій міської ради рекомендується на своїх засіданнях розглядати питання про виконання рішень Знам’янської міської ради VIIІ скликання, що перебувають у них на контролі, надавати пропозиції щодо зняття з контролю виконаних рішень для розгляду на засіданнях міської ради.

Погоджено внесення доповненьдо Програми розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2026 роки та Положень про органи самоорганізації населення – будинкові, квартальні та вуличні комітети щодо виплати головам квартальних, будинкових, вуличних комітетів, секретарям житлових будинків матеріальної винагороди до Дня місцевого самоврядування в Україні.

Надано пропозиції до проєкту рішення щодо затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Знам'янської міської територіальної громади».

Фото без описуЗ метою дотримання вимог чинного законодавства, передачі міжбюджетного трансферту з бюджету Знам’янської міської територіальної громади до бюджету Великоолександрівської селищної територіальної громади Бериславського району Херсонської області для вирішення питання забезпечення  житлом багатодітних сімей, жителів с. Мала Олександрівка
Великоолександрівської селищної територіальної громади Бериславського району Херсонської області, житлові будинки яких повністю зруйновані, запропоновано додатково винести на розгляд міської ради питання внесення відповідного доповнення до заходів з реалізації Програми національного спротиву Знам’янської міської територіальної громади у новій редакції, затверджених рішенням Знам’янської міської ради від 07.03.2023 р. №1189.

Розглянуті питання регулювання земельних відносин та інші питання порядку денного. Надано висновки та рекомендації.

У роботі постійних комісій взяли участь:начальник сектору превенції відділу поліції № 1 (м. Знам'янка) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області Сергій Самофал, в.о. директора КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради Микола Коноваленко, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Молодченко, Ліана Пересадченко, Олег Гребенюк, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Лілія Меренкова, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень