Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося планове засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємства

Дата: 27.07.2023 13:20
Кількість переглядів: 59

Фото без опису24 липня 2023 року, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємства Нелі Данасієнко, відбулося засідання зазначеної комісії з розгляду питань, що включені до плану її роботи на липень поточного року.      

Про стан фінансування бюджетних установ  станом на 01 липня 2023 року доповіла начальник фінансового управління Олена Лепетко. Олена Миколаївна проінформувала щодо планових показників коштів загального та спеціального фондів бюджету Знам’янської міської територіальної громади з урахуванням змін, у тому числі у розрізі головних розпорядників бюджетних коштів. Надала дані щодо касових видатків, залишків планових призначень відносно касових видатків та відсотків виконання планових показників.

Фото без описуЧлени комісії взяли до відома надану інформацію. Головні розпорядники бюджетних коштів відповіли на запитання членів постійної комісії, надали інформації щодо причин невикористання коштів, що заплановані на 2023 рік та заходів, що вживаються ними для забезпечення бюджетних призначень.

У роботі комісії взяли участь: члени постійної комісії Неля Данасієнко, Тетяна Іваськів, Ольга Бойчук, Олександр Роздобудько, Людмила Семиніна, Ігор Качанов, секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко, в.о. директора КНП «Знам’янський МЦПМСД» Знам’янської міської ради Микола Коноваленко, начальники та спеціалісти відділів апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень