Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Курси з енергоефективності: генерація знань та опанування нових можливостей та ідей

Дата: 19.07.2023 13:45
Кількість переглядів: 32

Фото без опису«Передові системи термомодернізації будівель і споруд», «Монтажник віконних та дверних конструкцій», «Ізолювальник з термоізоляції», «Спеціаліст з монтажу пласких покрівель» - професії, за якими можна навчатися на базі Одеського, Рівненського, Харківського та Львівського центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Це стало можливим завдяки проєкту технічного співробітництва «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні», який реалізує Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Міністерства економічного розвитку та співробітництва Німеччини.

Мета проєкту – посилення спроможності Державної служби зайнятості та інших стейкхолдерів у забезпеченні ринку праці висококваліфікованими робітничими кадрами, що володіють компетентностями у сфері енергоефективності та енергозбереження, а також підготовки робітничих кадрів відповідно до завдань компонента «Професійні кваліфікації в секторі енергоефективності».

Пройти безкоштовне навчання можуть особи, які мають статус зареєстрованого безробітного. Особи, які не зареєстровані в службі зайнятості, можуть пройти навчання за власні кошти або кошти роботодавця. Ця інформація може бути корисною для роботодавців, які здійснюють свою діяльність у сфері енергоефективності  та енергозбереження і також можуть навчатися.

Деталі про професійне навчання сучасним програмам у сфері енергоефективності  та енергозбереження за посиланням http://surl.li/iszjh

Є бажання навчатися ? Не зволікайте, ставайте затребуваними фахівцями вже зараз – це дозволить компенсувати дефіцит кадрів, які займаються відновленням та відбудовою зруйнованих та пошкоджених об’єктів внаслідок воєнних дій.

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень