Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Усе про ремонт та обслуговування авто можна дізнатися у Львові на безкоштовних курсах

Дата: 19.07.2023 08:18
Кількість переглядів: 168

Фото без описуХочете навчитися професійно доглядати та обслуговувати автівку? Якщо відповідь – так, то служба зайнятості пропонує вам здобути професію «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

Викладачі Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості навчать вас, як виконувати ремонт та технічне обслуговування автомобільного транспорту (вантажних, легкових автомобілів, автобусів), а також здійснювати контроль над технічним станом автомобілів за допомогою діагностичного обладнання та приладів.

У вас є бажання пов’язати своє життя з автомобілями та отримувати за улюблену роботу гідну заробітну плату? Поспішайте! Початок навчання –    18 серпня цього року! Тривалість – 5 місяців!

Як стати кваліфікованим робітником у галузі автомобільного транспорту з урахуванням сучасних тенденцій професійної освіти відповідно до вимог ринку праці? Спочатку телефонуйте за номером +38 (066) 581 87 84 та дізнавайтеся деталі навчання. Для зв’язку пропонуємо й наш Telegram-канал – t.me/dcz_kir

Звертаємо вашу увагу, що для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших – навчання можливе на платній основі.

Онлайн-графік формування навчальних груп Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості можна переглянути за посиланням http://surl.li/eruzp.

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень